АКТУАЛНИ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЗИМА 2021/2022
02.11.2021
АКТУАЛНИ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЗИМА 2021/2022

АКТУАЛНИТЕ ЗИМНИ ДРЕХИ 2021/2022


Времето никога не ни изчаква да се насладим достатъчно на сезонните си придобивки – докато си говорихме за есенни палта и жилетки, актуалните зимните дрехи вече са заредени. Остава ни само да разнищим темата, както подобава. Да започваме: 


Зимни якета


Както сме писали вече, този сезон обемите са на почит, така че изобщо не се притеснявайте от тях. Идеята е да сте сгушени на топло и уютно.


Това се подкрепя и от дължините. Колкото повече от вас покрива якето, толкова по-добре. Все пак говорим за зимата. А тя не се шегува с температурите.


Цветното е модно

Сезон зима 2021/2022 определено няма да се ограничи до традиционното черно яке. И не говорим само за бежово и кафяво. Жълто, лайм, червено, брик, мента… Стана ли ви достатъчно цветно? Можем да продължаваме. Бъдете забележими тази зима. Отдалече.


Шушляковите якета определено доминират тази зима. Но ако сте почитатели на бомбъра или парката, със сигурност ще имате достатъчно богат избор.


Ние никога не сме си падали по еднообразното и скучното, така че ще ви предложим и много асиметрични модели, двулицеви якета, пухени яки и  качулки. 



Зимни дамски палта


Буклето продължава да властва и този сезон. И нищо чудно. Съчетанието му с по-строгата линия на палтата им придава топлина и мекота. И усещането за дреха, която се изкушаваш да докоснеш.

Тук също имаме свобода на цветовете. Лилаво, каре, гълъбово синьо, пудра и защо не бяло са избори, които да не се притеснявате да направите.


Дамски пуловери


„Навън е студено“ плюс „Коледа започва да приближава“ е равно на „облечете пуловерите“. Уравнение с нито една неизвестна. 

Този сезон се придържаме към класическата поло яка, така любима, едновременно практична и придаваща стил. Моделите от фино плетиво определено са най-актуалното към момента.

От друга страна обаче скачаме рязко към по-свободните деколтета за леко секси излъчване и невинна предизвикателност.

Почитателките на свободните оувърсайз плетива могат да запазят спокойствие. Този тип модели продължават да държат позиция и разполагат с достатъчен избор.


Блузи


Блузите от фино плетиво не са запазени само за есента. Продължаваме да ги носим под топлите якета и палта, за да се чувстваме комфортно и леко, с приятно подчертани акценти от меката материя.

И тук сме цветни, а лилавото и синьото продължават да са ни от любимите. Може да сте и по-романтични и нежни в розово, екрю и бяло. 


Дамски елеци


Супер актуални са този сезон. Удобни, топли, класически и с нестандартна кройка, елеците все повече се превръщат в дреха, която трябва да имаме в гардероба си. Могат да се носят и по двата начина – закопчани и разкопчани, и дават достатъчно свобода на движение. Позволете си нещо цветно и разчупено. И още един съвет от нас – лъскавото е на мода. Хубавото е, че и през зимата можете да ги носите с по-плътен пуловер, суитшърт или по-тънко яке отдолу.



Това бяха част от най-актуалните дрехи за зимата, които подбрахме за вас. Ако вече са ви хрумнали идеи какви ще са следващите ви покупки, доведете нещата докрай с новата колекция на Gang. Очакваме ви!