Емели и Стефани във Венеция
14.05.2024
Емели и Стефани във Венеция

Страст, вдъхновение и неповторим дух – това e само част от палитрата с емоции, които се усещат във Венеция. Град с вековна история, невероятна архитектура и автентична култура. Венеция е магия, комбинираща в себе си ориенталска екзотика и луксозен шик – перфектната дестинация за заснемане на новата колекция на Gang.


Защо се спряхме именно на Венеция?

Всяко кътче в този град е изкуство и не случайно местните казват, че за да усетиш духа на Венеция, трябва да тръгнеш пеш. Да се скриеш зад всеки ъгъл, да плаваш с гондола през романтичните канали и да се потопиш в несравнимата обстановка. Това е магия! А знаете ли? Според нас дрехите също имат дух – те носят емоция и усещане. И точно това ни накара да се спрем на тази локация. Някак си усетихме нишката, която свързва двете неща.

Селекцията за новата ни колекция включва памучни рокли с изящни бродерии, ориенталски десени, деним с уникални детайли и множество романтични елементи. Смеем да твърдим, че магичният дух на Венеция, както и излъчването на нашите модели и дрехи превърнаха снимките в не просто кадри, а в истинско произведение на изкуството. С настоящата статия искаме чрез силата на думите да ви потопим в този невероятен свят – шикозен и романтичен, автентичен, но и модерен. Нека видим един от най-красивите градове в света, представен през очите на Gang.


Как премина модното Gang приключение на Емeли и Стефани във Венеция?

Не беше трудно да изберем точно Емели и Стефани за лица на новата ни колекция, заради екзотичното им излъчване и невероятния начин, по който представят всяка дреха – те я карат да оживява. Приготвихме всичко необходимо и екипът ни, зареден с позитивно настроение и приключенски дух, излетя в небето, за да покори Венеция. Нямаше нужда да подготвяме списък с точно определени локации за снимките. Повярвайте ми, в този магичен град всяко кътче е достойно за снимачна площадка. Снимките тръгнаха като по вода, и буквално, тръгна ни по вода, но не заради романтичните канали, а заради дъжда, който ни съпътстваше през целия престой. Но той не успя да помрачи и за секунда настроението на екипа – дори напротив, сякаш завърши цялостната атмосфера.

Хотелът, в който бяхме отседнали, беше сгушен точно в центъра на града и съответно бяхме в епицентъра на събитията. Оживените улици и романтичният дух на Венеция бяха на една ръка разстояние от нас. Не пропуснахме да направим някой кадър на емблематичния мост Риалто, който е единственият начин да прекосите Канале Гранде пеш. Посетихме и площад Сан Марко – място, което показва могъществото на Венеция. Той обединява множество забележителности, които си заслужава да бъдат видени.


Сутрините започваха с чаша силно италианско кафе и невероятна гледка, деня протичаше със снимки и смях, а вечерите прекарвахме в компанията на хубаво вино и забавни спомени от преминалия ден. Използвахме всеки един момент между преваляванията и може да се каже, че се снимахме „между капките“. Емили и Стефани са истински професионалисти, които се впуснаха в тази щура идея без грам колебание и превърнаха работния процес в истинско модно забавление.

И резултатът надмина очакванията ни!


Духът на Gang в магията на Венеция. Нашите модели се потопиха в единствената по рода си италианска атмосфера и това си личи от всеки кадър. Новата ни колекция е вдъхновена не само от романтиката и екзотиката на Венеция, но и от нейния специфичен ориенталски полъх. Колекцията е предназначена за смели, но нежни дами с неподправена женственост и моден усет. Всяка една дреха е внимателно подбрана, за да ви накара да се чувствате изящни, красиви и уверени в своите качества. Достойна е да бъде облечена, както за посещение на магично място като Венеция, така и за всеки един обикновен ден, превръщайки го в нещо специално. Оставяме ви да разгледате кадрите и се надяваме с този разказ да сме успели дори за секунда да ви пренесем на несравнимото място, което посетихме. Обещаваме много скоро да ви изненадаме с нова доза вдъхновение и модни находки.