Есенните якета през 2023
21.09.2023
Есенните якета през 2023

През есента, когато листата започнат да променят цвета си и студът идва, якетата стават съществена част от гардероба. Този прекрасен сезон предлага безброй възможности да изразите своя стил и индивидуалност, като носи¬те най-различни якета. За да изглеждате като истински моден експерт тази 2023-та есен, е важно да спазвате няколко основни правила а именно 5-те най-важни правила за перфектния стайлинг с есенните якета на Gang.

есенно-яке

На първо място изберете правилния материал и подплата


Първото правило при носенето на есенни якета е да изберете правилната материя и подплата. Разбира се, това зависи от конкретните климатични условия, но най-често е добре да имате няколко различни вида якета като например:

Кожени якета: Те са изключително стилни и подходящи за по-топлите есенни дни. Важно е да изберете качествена кожа и подплата за комфорт и издръжливост на якето.


Пухени якета: Пухените якета са идеални за по-студените дни разбира се. Все пак внимавайте с подплатата, защото тя трябва да Ви предпази от студа все пак.


Тренч: Този класически стил е идеален за есента, когато времето е нестабилно и не сте сигурни дали ще Ви е студено или не. Изберете тренч яке със сваляща се подплата, за да може да го адаптирате към настоящите условия.

есенно-преходно-яке

Защо да не пробваме различни цветове и шарки

Есента предлага наистина богато разнообразие от цветове и шарки, които можете да използвате, за да добавите индивидуалност и характер към Вашия стил. Не се задоволявайте с традиционните и банални есенни цветове като кафяво и оранжево споделиха от Milan Fashion Week. Опитайте следните:


Бордо: Това е един от най-топлите цветове на есента. Якетата с цвят бордо съчетават висок стил и истинска смелост.


Ретро образци: Винтидж стила все още е актуален дори и през 2023, така че може да опитате да носите сако със стилни шарки като геометрични фигури или карета.


Едноцветните якета са си класика в жанра: Ако предпочитате по-класическата визия, изберете морско или черно яке. Тези цветове са универсални, подхождат на всяко облекло и просто не може да сбъркате с тях.

autumn-jacket-black

Добавете аксесоари

Използвайте аксесоари за да усъвършенствате есенния си стил. Шалове, шапки и ръкавици са чудесен начин да добавите индивидуалност към външния си вид през по-студените дни на есента.


Шалове: Сезонът, когато шаловете са не само модерни, но и функционални. Изберете шал с ярък цвят или дори интересна шарка в зависимост от якето, за да внесете разнообразие в стила си.


Шапките са винаги добре дошли през студените дни. Баретите и класическата шапка са чудесен избор за есента.


Ръкавиците не само ще ви стоплят през студените месеци, но и ще завършат тоалета Ви изцяло.


Съчетайте със стилни есенни обувки


Те играят ключова роля в завършването на Вашия есенен стил. В зависимост от конкретната ситуация и Вашия стил можете да изберете различни видове обувки.

Високи токчета: За по-елегантен външен вид съчетайте сакото с високи токчета. Те придават на Вашия тоалет изисканост и женственост.

Маратонки: Ако предпочитате по-спортен стил, носете якето с маратонки защото това е удобен и модерен вариант за Вашето ежедневие.

Ботуши с дебела подметка: За студени и дъждовни дни изберете ботуши с дебела подметка, за да ви предпазят от влага и студ.


есенно-палто

Напластяването е ключът към успешния есенен стайлинг. Като играете с различни дрехи и аксесоари, можете да създадете уникален и интересен тоалет например:

Пуловери и блузи: Носете пуловери или блузи под сакото си, за да добавите текстура и структура към вашия стил.

Рокли и дълги поли: Комбинирайте сакото с рокля или дълга пола, за да добавите женственост и елегантност към вашия стил.

Дънки и панталони: Носете дънки или панталон под сакото, в зависимост от сезона и събитието.


Следвайте тези правила и няма да сгрешите с есенния си стил. Не забравяйте, че е важно да се чувствате удобно и да изразявате своята индивидуалност и въобще не се страхувайте да експериментирате с различни комбинации и да създадете свой уникален стил с качествените дрехи на Gang. Есенните якета са Вашето платно, върху което можете свободно да рисувате със собствен стил и въображение.