Изберете зимно яке според стила си на обличане?
04.11.2022
Изберете зимно яке според стила си на обличане?


Изберете зимно яке според стила си на обличане?

Сезоните се сменят и искаме или не зимата скоро ще почука на вратата ни. Трябва да сме подготвени за този момент от гледна точка на подходящ за температурите гардероб. Един от ключовите модни елементи, на които е добре да обърнем внимание, е зимното яке. Предполагаме, че и за вас това е една от най-трудните задачи. Обикаляме, разглеждаме, сравняваме и все се чудим кой е най-подходящият модел за нас. Инвестирайки в зимно яко, основното изискване, което имаме, е то да ни топли, но със сигурност е много важно и да отива на стила ни на обличане.
 В настоящата статия ще ви отведем в необятния свят на изобилието от актуални якета – колекцията на 
GANG. Да започваме!


 Класиката винаги е на мода.

Обичате изчистени модели, не сте любители на искрящите цветове и по-скоро стоите далеч от модните експерименти? Постарали сме се да наситим колекцията ни с различни модели, като класическите винаги заемат почетно място. Ако сте човек със строго определен стил и критерий към връхните дрехи, бихме ви препоръчали да изберете модел в лесно комбинативен и вечно актуален цвят като черно, сиво, бежово или тъмносиньо. В кройките също има класика – съществуват такива, които поддържат своята актуалност всяка следваща година и са подходящи за различни възрасти. Нека разгледаме някои от класическите модели зимни якета на GANG, които никога не губят чара си. 



https://gang.bg/uploads/product-image/image/original/0022-18.jpg


Вечното черно – нестихваща тенденция! Класически цвят, който просто си подхожда с абсолютно всичко! Всяка дама трябва да притежава поне един такъв модел – дълъг, изчистен, с красива пухеста качулка и много топъл.



Дамско дълго яке в тъмносиньо с подвижна подплата и голяма пухкава качулка


Да разнообразим, но не чак толкова! Тъмносиньото е лесен начин да избягате леко от черното, но без да се отдалечавате от стила си. Моделът се пристяга в талията с връзки, за да подчертае формите ви.



Дамско късо яке в бежово с връзки и ластик в талията


Бежовото е един от любимите ни цветове! Той е едновременно класически, но не е тъмен. Моделът е къс, със сваляща се качулка и големи, удобни джобове.





Магията на двулицевите якета!

Сега идва моментът да ви разкрием една малка тайна – двулицевите якета са перфектно решение, с което поддържате разнообразието във визията си. Те предлагат едновременно два цвята, комбинирани в един модел, което ви позволява да сте различна всеки ден. Както се казва „с един куршум – два заека“. Все пак якето е основна част от нашия стайлинг и цветът играе ключова роля, за да изглеждаме добре. Как да изглеждате днес? Вие решавате! Създавате си нова визия само с едно обръщане.

Представяме ви някои от топ двулицевите модели на GANG, които са тотален bestseller.


Дамско зимно двулицево яке в бежово и лилаво




Колебаете се дали да изберете светло или тъмно яке? Е, не се чудете! Този класически дълъг модел, комбинира в себе си тъмнолилаво и светлобежово.


Дамско дълго двулицево яке тип парка в цвят мента и бежово


Якетата с две лица ви дават възможност и да експериментирате с цветовете. Искате да заложите на класиката, с която няма да сгрешите, но в същото време бихте се радвали да имате яке в свеж, модерен цвят, с което да изпъкнете в тълпата от време на време? Ето как може да комбинирате нежен цвят зелена мента със светлобежово.


Дамско двулицево яке в светлобежово с чанта аксесоарДамско двулицево яке в светлобежово с чанта аксесоар


Двулицевите якета са уникални не само от гледна точка на цветовете, но и на материите. Този модел в светло екрю съчетава в себе си класическия шушляк с мекия и топъл каракул. 


Експериментите, които водят до модни върхове!

Знаем, че сред вас има и модни експериментатори, които обожават да се отличават и да бъдат различни. През зимния сезон якето е точният артикул, който ви дава възможност да изпъкнете, независимо от студа навън. Това може да се случи като заложите на ярък, актуален цвят или по-различна материя, която се откроява. Нека видим!


Дамско дълго яке със шахматен принт в ментово зелено и сиво с аксесоар зайче


Закачливо, свежо и много различно – така можем да опишем това зимно яке с шахматен принт. Комбинацията от ментово зелено и сиво създава невероятно настроение, а дългата, свободна кройка носи спортно и ежедневно звучене.


Дамско обемно яке в сиво с лачен ефект

Ето как може да сте различни, но без да прекалявате. Въпреки своя класически цвят, този модел няма как да остане незабелязан, заради лачения ефект на материята и ефектната обемна кройка.


Дамско късо яке в цикламено розово с голяма пухена качулка


Цвят, цвят, цвят! Ако ние не си създадем настроение, няма кой да го направи вместо нас. Представяме ви два цвята, които са изключително актуални този сезон – наситено зелено и любимата циклама. Моделът е с класически къс силует, но ефектните цветове и обемната пухеста качулка го превърнаха в тотален хит сред модните експериментатори.


Кройката винаги е важна!

Не на последно място бихме искали да обърнем внимание на кройката. При избора на зимно яке е много важно да подберем правилния модел за структурата на нашето тяло. В колекцията ни ще откриете богат асортимент от кройки – вталени, свободни, прави или пък тип балон. 


Когато се обличаме, е важно да изглеждаме добре, да се чувстваме удобно и уверени в себе си. Сигурни сме, че сред разнообразието от висококачествени зимни якета, което предлагат магазини GANG, ще откриете вашето модно бижу. В случай че се затруднявате в избора или се колебаете – винаги може да се доверите на нашите опитни консултанти, които с радост ще ви дадат съвет.

Приятно пазаруване!