КАК ДА БЪДЕМ СТИЛНИ ПРЕЗ ЗИМАТА? ИДЕИ С ПЕЧАТ 2021.
06.01.2021
КАК ДА БЪДЕМ СТИЛНИ ПРЕЗ ЗИМАТА? ИДЕИ С ПЕЧАТ 2021.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА СТИЛНА ВИЗИЯ ПРЕЗ СТУДЕНИТЕ ЗИМНИ МЕСЕЦИ



Да, тази зима определено е по-различна и направо не ни се коментира защо и как. Социалният ни живот също най-често е сведен до минимум. Но именно заради това моментите, в които можем да облечем нещо по-така или поне да се почувстваме стилни и шикозни, ни се струват особено скъпи. А и кой казва, че когато е студено, трябва да приличаме на ходещ снежен човек, увит в каквото имаме под ръка? Достатъчно е да хвърлим един поглед на Gang.bg и веднага ни хрумват толкова много вдъхновяващи идеи, с които да разсеем скуката и да изглеждаме цветни и стилни.


Обърнете внимание на аксесоарите

Студът така или иначе ни принуждава да носим шапки, шалове и ръкавици. Превърнете ги в моден акцент и сложете щипка цвят и стил към вашия аутфит. Плетените шапки са супер тренди и спокойно можете да ги съчетаете с палто, а френският шик на баретата си остава неизменен и тази година. Възползвайте се от oversize ефекта на обемните плетени шалове и ги носете върху връхната дреха.



Не пренебрегвайте полите и роклите

Да, студено е, но има ли нещо по-женствено и елегантно от дългата рокля? А полите ви дават толкова много варианти на дължини и съчетания. Направо отваряйте гардероба или си напазарувайте малко зимен шик. Карето и тази година е супер тренди, а полата може да е солей или молив. Ако е кожена, също ще сте в крак с модата. Не забравяйте да си осигурите слой топлина с термо чорапогащник и подходящи ботуши. Сложете високи над коляното заедно с мини пола и нека палтото е дълго. Току-що ви гарантирахме доста погледи след вас.



Връхната дреха

Добре е да имате поне два варианта – нещо по-спортно и нещо, което наистина ще ви осигури по-елегантна визия. Карето и тук е в тренда, като отново се залага на по-обемни, релефни материи, такива което създават „пухкав” ефект и мекота.




Пуловерите

Писахме достатъчно за тях, но пак да кажем: не оставяйте дебелия плетен пуловер вкъщи или за вилата. Трендът повелява да сте смели и да го съчетавате по всевъзможни начини навън, на работа, на среща. Нека е oversize, нека е с плетеници, ресни, панделки и всякакви завъртулки. Ако искате, затъкнете го в панталона или полата и се впуснете скоростно по вятъра, завихрен от стрийт модата.




Ризата е стил

И нищо че е зима, има си начини да отделим внимание на тази прекрасна дреха и да я включим в облеклото си, когато искаме да сме по-стилни. Съчетайте с жилетка или сложете подходящ пуловер върху нея. Или пък се погрижете връхната ви дреха да е достатъчно топла. 




Мини пола, oversize пуловер, високи ботуши

Ето нещо конкретно, без заобикалки, право в целта. Никакво сбогом на полите, точно обратното. Пуловерът и ботушите си кореспондират с топлината и уюта, който създават, а вие ще сте стилни и смели. Ако температурите ви плашат, добавете термо чорапогащник и всичко ще си дойде на място.




Всичко в един цвят

Или поне в близка гама. Не се сещаме за нещо така подчертаващо силуета и придаващо лека строгост и чистота на линиите. Сложете миди пола и фина блуза и се погледнете в огледалото – трудно се устоява на перфектно съвпадащи си части от такъв ансамбъл, нали?



Дълго палто в пепит или каре и джинси

Удобството на джинсите плюс приятния шик на карето или пепита – чудесна комбинация и чудесна гледка. Само си сложете топъл пуловер и усмивка, за да завършим картинката.



Тъмно вталено палто, скини джинси и риза

Тук няма какво да добавим, освен че ще бъдете ходеща класика. Приемайте спокойно погледите на възхищение и обирайте комплиментите. 



Жилетка, джинси и боти

Жилетките продължават да набират популярност и напълно заслужено. Колкото по-раздвижени, толкова по-добре. Ако показват и съвсем малко плът, се превръщат в опасно дамско оръжие, само привидно приличащо на обикновена домашна дреха. Напротив, напротив…



Хрумват ли ви и на вас още и още идеи? Зимата май не е толкова лоша и всъщност изобщо не е враг на стилната визия. Просто включете въображението си и следете нашите последни предложения.