Допълнителна Отстъпка на всичко: -10% за 2 артикула, -15% за 3 или повече артикула. Важи само онлайн до 17.04

Как да изберем пола за летния сезон?
24.07.2021
Как да изберем пола за летния сезон?

КАК ДА ИЗБЕРЕМ И НОСИМ ПОЛА ПРЕЗ ЛЯТОТО?


Лято, горещини, къси поли. И не само. Просто, освен римата, купуването и обличането на пола е едно от най-логичните неща, които можем да направим в сезона на жегите и ваканциите.


И въпреки че панталоните са ѝ силна конкуренция, полата продължава да държи позиции на пазара и да ни предлага голямо разнообразие на модели, дължини и материи. Как да се ориентираме в това море и да получим оптималното? Нека проследим в следващите редове.



Ако още ви трябват причини да облечете пола, ето няколко:


Топло е. Но това и сами го усещате. Подходящата пола ще ви осигури добра вентилация или пък, ако е къса, краката ви няма да се „сваряват” от допира с допълнителна материя върху себе си.


Получавате супер женска сила. Не бързайте със смеха. В древността се е вярвало, че полата, особено тази с конична форма, помага на жената да абсорбира по-добре енергията и силата на земята. Така ставала по-плодородна и финансово стабилна. Ами не звучи никак зле.



Полите са по-красиви от панталоните.  Извинявайте панталони, много ви обичаме и ви носим с удоволствие, но просто се примирете с превъзходството на това изкушаващо парче плат. Полите са по-шик. И ако криете чифт ослепителни крака, изобщо няма какво да говорим повече.


Полите са супер удобни. Поне в повечето случаи. Винаги ще ви позволяват по-свободно движение и ще се чувствате в свои води.




Как да изберем правилната пола за нас?


  • Полата е непреходна и задължителна част от дамския гардероб. Но за да не сгрешим в избора си и да получим правилната и ефектна дреха, трябва да обърнем внимание на силуета и стила. Има универсални поли, но има и такива, които меко казано могат да ви провалят. Правилно избраната пола трябва да съответства на особеностите на тялото ни и да подчертава всички красиви аспекти или да крие отрицателните. Също така, за да направим правилния избор, е важно да обърнем внимание на материята, дължината и цвета на полата, които трябва да бъдат съчетани с останалата част от облеклото.


  • Друг аспект, който трябва да имаме предвид, е контекстът, в който ще носим полата. Ако става въпрос за по-специално вечерно събитие или среща, цветната и ефирна пола, която ни дава спокойствие и комфорт, би била идеалното решение. Офис полата, обратно, е добре да бъде в по-тъмни цветове и с подходяща дължина. Аксесоарите и сантиметрите на  полата са два аспекта, които влияят на успешния тоалет. Използвайте вашето въображение и подберете стилни аксесоари, защото детайлите определено имат значение.



Задължителни дамски поли за носене това лято


Мини пола

Без съмнение мини полата е №1 за лятото на тази година. И не само. Купувайте смело и със спокойната мисъл, че сте в тренда. Заложете на А-силует за ежедневието и съчетайте с изчистени кецове или сандали. Цветни принтове, връзки и ефектни колани – това ще ви накара да се чувствате свежи и небрежни, в унисон със сезона.

Модерни са и късите дънкови поли, които можете да носите не само през деня, но и вечер, с подходящ топ и токчета.



Пола солей

Вече ѝ обърнахме специално внимание в тази статия. Само ще кажем пак колко много ни харесва и с колко много дрехи можем да я съчетаем – ще е грехота, ако нямате такава в гардероба си това лято. Разходка с лодка, на колело или дълго следобедно кафе. Навсякъде ще сте свои води с тази стилна красавица.  



Дълга лятна пола

Макси полата удължава фигурата, без значение каква е тя. Тъй като няма хоризонтална линия, която да нарушава силуета, очите непрекъснато се движат към пода. И това лято, както миналата година, в тренда са дългите поли, които докосват земята.


Ако досега сте избягвали да носите такова облекло, било защото не ви пасва, или защото не знаете как да го съчетаете или носите, време е за промяна. Изберете пола в синьо, зелено, черно или тюркоазено, с флорални щампи или райета, асиметрични или прави. С такова разнообразие от стилове определено ще намерите нещо по ваш вкус.


Високите дами могат да опитат с макси пола в два цвята, разделени с хоризонтална линия. Ниски обувки и къс блейзър ще ви помогнат да създадете подходящ външен вид.

По-ниските дами трябва да носят поли без щампи, с горнища с V-образни деколтета и задължително да са на токчета.


Едно е сигурно, дългите летни поли са абсолютно зашеметяващ, много романтичен избор за сезона.



Миди пола

Веднага ви препоръчваме тези с цветни и богати принтове. Ще изглеждате перфектно, ако съчетаете с обикновен топ, за предпочитане бял или друг светъл цвят. Цветовете на полата ще покажат страстта ви към шареното лято. Материите може да са най-различни: памук, тафта, брокат или жакард.


Съветът ни е да залагате колкото се може повече на естественото. Пола с такава дължина може да носите и за официални поводи, и в ежедневието. Внимателно подбирайте останалите дрехи, защото миди размерът покрива голяма площ от краката ви.  добра комбинация е тази с изчистен топ или риза, но трябва да са втъкнати под полата.



Прозрачна пола

Кой казва, че не можете да комбинираме три различни стила в едно и също облекло? Секси, елегантно и шик – имаме ги точно тук и то с перфектен резултат! Определено прозрачната пола ще е звездата на вашия тоалет.


И като казваме прозрачна, включваме най-вече в това понятие фантазиите с тюл и съчетанието с по-къса подплата. Добавете и дантела и ще имаме 100% женственост и секси, без да прекрачваме никакви граници. 


Тези поли са достатъчно привличащи погледите, така че ги съчетайте умели с нещо по-нежно и семпло. А спрямо случая играйте с височината на обувките и изберете черното за нещо по-официално и вечерно.




Това бяха нашите идеи за полите, които би трябвало да ви изкушат през летния сезон. Ако търсите още модели, gang.bg и физическите ни магазини в страната са на ваше разположение. Ще ви посрещнем с усмивка.


До скоро!