Как да изглеждате стилно тази есен?
14.10.2021
Как да изглеждате стилно тази есен?

Стилни есенни тенденции


Есента макар и плахо, вече почука на входната врата. Усещаме я осезаемо всяка сутрин, защото заедно с любимата чанта, излизаме за работа вече и с дамски якета – дънкови, преходни, а понякога и под формата на елегантен блейзър или изчистено класическо сако.

При всички случаи, с настъпването на есента, освен да изкараме по-топли дрехи от гардероба си, ще трябва да се запознаем и с новите актуални тенденции. Ако искате да бъдете в крак с модата и този сезон, останете с нас. Ще ви покажем няколко модерни варианта за това как да изглеждате стилно тази есен.

Започнете с практична колекция от базови дрехи


Те ще са ви нужни за ежедневните комбинации, но понякога могат да изиграят и ключова роля в изграждането на вечерна или елегантна визия за повод. В тази връзка, тук ще трябва да имате поне един чифт дънки. На мода тази година са правите или дори разкроени крачоли, като в сила остават и високите талии, както и популярната кройка mom fit. Освен дънки, ще ви е нужен и един изчистен панталон. Ако не обичате черното, може да бъде и в тъмно сиво. Добавете към тази базова колекция една бяла памучна риза, класическо сако в любим цвят и задължително черна пола.


Комбинирайте модата с усещането за удобство тази есен 

Защото актуални ще бъдат всички комфортни и топли – меки и приятни и на допир – дрехи за прохладно време. Заложете на карето, което ще е истински хит през този сезон. В допълнение, имаме информация, че плетивата се завръщат шеметно. Те пристигат не само под формата на класическите жилетки с копчета, но и като скъсени пуловери от фино плетиво, а дори и поли с дължина под коляното и вталена кройка. Съветваме ви да изберете топли и пастлени цветове. Карето отлично можете да го съчетавате с черни и бежови аксесоари, а за по-ексцентричните от вас – с обувки на дебел висок ток и раница от плат в ярки нюанси.

Ах, това букле!

През есенния сезон тази година той ще бъде в центъра на вниманието. Не е нужно целият ви гардероб да бъде пълен с дрехи от тази материя. Можете да изберете само една класическа пола букле в бежово и прекрасно да я съчетавате с различни копринени и памучни ризи всеки ден в офиса. Също така, чудесен вариант е и сакото в стил 60-те. Когато е букле, то прекрасно пасва на всякакви ефирни блузи, както и разкроени в талията рокли. Можете още сега да разгледате дамски блузи от Gang.bg, сред които има и модели в този стил.  Към сакото от букле добавете и чифт пантофи с панделка, а дори и мокасини в лондонски стил за повече комфорт и удобство през деня.

Кожата е изкуствена, но присъства навсякъде 

Изкуствена е, защото дизайнерите преминават към така нареченото еко течение в модата. Но в това няма нищо лошо, защото на практика, откриваме същите готини скъсени якета в рокерски стил, както и много оригинални варианти от кожа в ярък нюанс. Изкуствената кожа присъства дори в аксесоарите – за коса и под формата на ръкавици, а дори и шапки, които са така удобни за ветровития есенен сезон.