КАКЪВ Е МОЯТ СТИЛ НА ОБЛИЧАНЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА МИ?
23.03.2021
КАКЪВ Е МОЯТ СТИЛ НА ОБЛИЧАНЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА МИ?

КАКВО КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ЗА ГАРДЕРОБА НИ?

Вярваме ли в астрологията, или не, на повечето от нас се е случвало поне веднъж да си погледнем хороскопа за деня или пък да се поинтересуваме какво е характерно за нашата зодия.  А тези, които са убедени в съдбоносната роля на звездите и планетите, знаят, че зодиакалният знак и наталната карта могат да предопределят отношението ни към стила на обличане, любимите цветове и цялостната визия. Точно така, едва ли една Дева би облякла това, което за Рибите е просто задължително. Ако ви е любопитно какво е характерно за всеки от знаците, нека се разходим заедно из зодиака.


ВОДОЛЕЙ


Отличителни черти

Смела експериментаторка, която не обича рамките. 


Наричайте я:

Супер тренди


Стил

Тя иска да се отличава. Обича наситени, силни цветове и принтове. Експериментът е в кръвната ѝ група. Стилът ѝ е като вечно препускане по ръба на дивото, устремена да покаже целия си блясък. Свободолюбивият и независим водолей им вроден усет за уникални хрумвания и съчетания. С никакви усилия прегръща идеята да е ултрамодерен и да носи гордо и с апломб всяка дреха върху себе си. Защото е креативният в зодиака.



Цветове

Синьо, тюркоаз, виолетово, червено, електриковозелено.


РИБИ

Отличителни черти

Деликатно секси присъствие с леко претенциозен вкус


Наричайте я:

Стилната


Стил

Дълбоко интуитивна и чувствителна, тази дама ще предпочете ненатрапчивата класа пред екстравагантността. Ще я видите с нещо приглушено, фино и изискано, което отговаря на хармоничната ѝ вътрешна природа. Тази свободна натура лесно ще хване окото на улицата, но никога няма да е отвъд. Все пак, тя плува грациозно, а не подскача, нали?




Цветове

Лавандула, бледосиньо, розово, праскова



ОВЕН

Отличителни черти

Може да носи всичко


Наричайте я:

Хамелеонът


Стил

Точно така, тя „измисля” модата. Дамата овен ще носи всеки аутфит така, че да не остане необърната глава след нея. Тя смело се впуска в модни приключения, харесва ѝ да е ярка и уникална. Някой ще каже, че гардеробът ѝ е супер класически, друг – че е абсолютен стрийт стил. И ще бъдат прави, едновременно. Защото тя толкова лесно превключва на различни вълни. И никога няма да намерите за какво да ѝ се захванете.



Цветове

Червено, жълто,синьо,зелено, бяло, розово и всеки ярък цвят


ТЕЛЕЦ

Отличителни черти

Не се страхува да се отличава в тълпата


Наричайте я:

Прагматичната


Стил

Тази дама определено знае какво е да уцелиш с един куршум два заека. Защото съумява винаги да се чувства комфортно в дрехите си и едновременно да е в абсолютния тренд. Не очаквайте фойерверки около нея, но и не мислете, че няма да се появи с нещо по последна мода, в което небрежно ще запретне ръкави и ще свърши това, за което е дошла. Тя е практична и стабилна, но има силна чувствителност и тънък усет за детайлите. Да, тя знае какво е да си център на внимание, но не го търси на всяка цена.



Цветове

Черно, бяло , тюркоаз, нюанси на зелено, розово, синьо


БЛИЗНАЦИ

Отличителни черти

Винаги на върха на модната вълната


Наричайте я:

Смелата


Стил

Да, тя обожава да е в тренда, но това не значи, че не кривва от отъпкания път, когато си пожелае. Трудно ще я видите да носи нещо два пъти. Харесва ѝ да обновява и да оптимизира гардероба си, определено. Тя е свикнала да се обръщат след нея, да се вторачват в тоалетите ѝ и да я питат „Това какво е и откъде го взе?”. Определено е експериментаторка и определено ѝ се получава.



Цветове

Бяло, зелено, оранжево, яркожълто, сребърно, бледосиво


РАК

Отличителни черти

Вътрешната дълбока емоция намира израз в изящен и разкошен стил


Наричайте я:

Женствената


Стил

Тя винаги ще използва случая да бъде елегантна, дори малко в повече, но няма да е старомодна и скучна. 24/7 е на ниво с рафинирания си и класически стил. Най-наконтената в стаята ще е именно тя, бъдете сигурни.



Цветове

Бяло, морскозелено, бледосиньо, сребърно


ЛЪВ

Отличителни черти

Ярка, смела и креативна


Наричайте я:

Пламенната


Стил

Тя ще грабне от закачалката това, което на улицата ще грабва окото. Креативна, страстна и с вкус към живота, лъвицата ще изрази вътрешните си потребности в ярък и цветен гардероб. Сърцето ѝ няма да трепне пред никакъв стилистичен риск и смело ще се втурва в експерименти. Съвсем буквално, може да я видите да носи всичко. Често ще е пищно и „тежкарско”, скучно – едва ли. Но и не очаквайте да се втурва по всичко модерно. Тя все пак е кралицата.



Цветове

Червено, оранжево, златно, черно.


ДЕВА


Отличителни черти

Практична, женствена и фокусирана в детайлите


Наричайте я:

Дамата


Стил

Тази дама наистина много добре знае коя е и кои са силните ѝ страни. По-скоро класически тип, обичаща стилния и изчистен силует, винаги казва „Погледни ме”, но не и крещящо, не. Тя е Дева, все пак. Гардеробът ѝ, конвенционален и практичен, е като опънат по конец и подреден стриктно по цветове. Но това едва ли ще учуди някого. В иначе резервирания си стил, тя е умел хамелеон и често сменя карето с флорални мотиви.



Цветове

Черно-бяло, праскова, златно, жълто, синьо.


ВЕЗНИ

Отличителни черти

Разчупва класиката, но никога не е пищна и крещяща в облеклото си.



Наричайте я:

Ходещата по ръба


Стил

Тази дама никак не бяга от премуим модата, но харесва чистите и ясни линии, без нищо разточително и прекалено ярко. Артистична и интелигентна, тя има своя трактовка на класическото. Велурът и коприната са ѝ сред любимите материи. Винаги носи дивото в себе си и може да ви изненада стилово, но и не се страхува да посяга към тъмната част на гардероба.



Цветове

Розово, кралскосиньо, виолетово, бяло.



СКОРПИОН

Отличителни черти

Тя е дизайнерът на своята собствена униформа и е стилна 24/7.


Наричайте я:

Мистериозната


Стил

Тя има свой почерк в облеклото. Ако понякога ви се струва странна и смущаваща, проблемът е ваш. Тази дама е самоуверена и ще стърчи над сивата тълпа винаги, без да се напряга. Идва ѝ отвътре. В гардероба си разчита на изпитаното и познатото, проверено от времето. Често си харесва някоя дреха и изкупува всевъзможните ѝ цветове и вариации. Уникална и впечатляваща, тя се обляга на навиците си и предпочита да плува в свои води. 



Цветове

Червено, кафяво, сиво, синьо, лилаво, черно.


СТРЕЛЕЦ

Отличителни черти

Стилна, но не превзета


Наричайте я:

Неподправената

Стил

Тя си пада по женственото излъчване и подчинява гардероба си на това. Леко неуверена на моменти, но винаги стилна, тази дама има способността да съчетава ярки цветове. Пада си по-скоро по удобното, отколкото по впечатляващото. Ако е с любимата си дреха и се е харесала в огледалото преди да прекрачи външната врата, нищо не е в състояние да я разколебае, че не изглежда перфектно. Ще ви кажем тайната ѝ – другите не я интересуват.



Цветове

Праскова, синьо, лилаво, бежово, виолетово.


КОЗИРОГ

 

Отличителни черти

Семпло, стилно, удобно


Наричайте я:

Безупречната


Стил

Тя обича уюта на дрехата, както би обичала топлината и спокойствието на запалената камина през зимата. И независимо че цял живот подобрява стила си и го надгражда упорито и постъпателно, усещането за уют е винаги водещо. Силно вглъбена в детайлите, тази дама иска всичко по нея да е перфектно. Но за нейните собствени очи. Тя няма да натрапва себе си на околните. Ще избере нещо, в което е силна – традиционно, класическо, конвенционално.



Цветове

Черно, индиго, зелено, морскосиньо, виолетово.



Научихте ли нещо повече за себе си и за това, което са заложили планетите? И познахте ли вашите приятелки и познати сред тези дами? Що се отнася до облеклото, ние смятаме, че наистина е важно да имаме свой собствен стил, почерк, който ни отличава. Както знаем, една дреха не изглежда еднакво на различните хора. Не само заради сантиметрите. Дрехите са част от нашата енергия и излъчване. А ако зодията ви и тази статия са ви вдъхновили за шопинг, не се колебайте да проявите стила си на gang.bgЩе ви очакваме с удоволствие.