Допълнителна Отстъпка на всичко: -10% за 2 артикула, -15% за 3 или повече артикула. Важи само онлайн до 17.04

Какви дрехи да си подготвим за лятната ваканция?
07.07.2022
Какви дрехи да си подготвим за лятната ваканция?

Лятото и топлото време изглежда са синоним на ваканция, която сме сигурни, че очаквате от дълго време. Ако се подготвяте за топло време, когато пътувате и имате нужда от съвети за опаковане на багажа през лятото, нашият екип в GANG е тук за вас. В статията ще разгледаме някои дрехи и аксесоари, без които ви съветваме да не отивате на ваканцията си. 


Изберете вашата цветова схема

Когато съставяте летния си списък за опаковане, лесно е да се ориентирате към онези къси панталони или шарената блуза, която обичате. Въпреки това, ако се опитвате да спестите място, е полезно първо да изберете цветова схема, за да опаковате по-малко, но уникални тоалети. Може би тази година виждате ваканцията си облечени в синьо, коралово или пък бяло. Ние в GANG ви предлагаме да се спрете на сините и зелени нюанси, които са модерни през цялата 2022 г. Разгледайте актуалните предложения в сайта ни.


Избягвайте прекомерното опаковане

През по-топлите месеци, когато дрехите не са толкова тежки, колкото през зимния сезон, е лесно да ги опаковате. Но един от най-важните ни съвети за през лятото е да избягваме тъпкането и безпорядъка. Да отидете на ваканция, чувствайки се затрупани от възможностите за облекло, не е най-добрата идея (дори и да има място за това). Вместо това направете списък с това, от което ще се нуждаете досега като бански костюми, ризи, къси панталони, рокли, обувки, чорапи, бельо, тениски, покривала и пижами. Ако вашето място за настаняване предлага вградена пералня и сушилня, още по-добре! По този начин можете да донесете достатъчно, но не прекалено много.


Носете многофункционална чанта

Един от най-добрите ни съвети за опаковане през лятото е да вземете многофункционална чанта. Хубавото на допълнителната чантичка е, че може лесно да се сгъне и прибере в багажа. След това, на път за вкъщи, това е идеалното място да съхранявате онези сувенири или дрънкулки, които сте събрали по пътя. Не забравяйте да вземете и найлонови торбички, за да предпазите слънцезащитните продукти и течностите от изтичане, ако предпочитате може да използвате и такива за многократна употреба. Предложенията за чанти в GANG са изключително много и са актуални спрямо тенденциите за лятото. 


Носете връхни дрехи

Дори през най-топлите летни месеци температурите могат да се понижат вечер. Една лятна ваканция все пак може да изисква лек пуловер, когато се прибирате вечер в личния си вътрешен двор или се разхождате около плажа с питие в ръка. Хубавото на пуловерите и преходните якета е, че можете да ги носите в самолета. В самолетите понякога става хладно и носенето на пуловера или якето ви не само ще спести място в куфара ви, но и ще ви осигури комфорт.


Удобни (но все пак стилни) обувки


Въпреки че може да е трудно за онези, които са ориентирани към стила и следването на множество трендове, но най-добре е да сведете обувките до минимум, когато създавате своя летен списък за опаковане. Разгледайте категорията ни в GANG, където ви предлагаме стилни кецове за дългите ви разходки и ниски сандали за удобство през по-топлото време. С множеството цветове лесно ще може да ги съчетавате с любимите си дрехи.


Удобни и сладки тениски


Когато времето е топло, всички сме с тениски или потници, които могат да се съчетават лесно. Можете да ги наслоите с дънкови якета или лек пуловер вечерта и на следващия ден да носите същата тениска на поход или тренировка. Тениските също така лесно се навиват и опаковат, което е още един от нашите бързи съвети за пестене на място, без да се притеснявате за намачкване. Вместо да сгъвате дрехите си, навийте ги на рула и ги поставете в опаковъчни торбички за удобство.


Насладете се на умно опаковане и актуалните ни модели за това лято, с които ще се чувствате уверени, стилни и модерни. Отговаряйки на новите трендове, вие ще сте по-свежи от всякога, ще ви е много удобно, а и няма да носите тежките си куфари, за които със сигурност си спомняте от миналата година. Очакваме ви в GANG.