Какво да присъства в гардероба ви през 2023?
18.01.2023
Какво да присъства в гардероба ви през 2023?

Всяка година се отличава със своите индивидуални тенденции, които се превръщат в тотален хит и в истински best seller-и. Тези тенденции се диктуват от доказали своя моден нюх дизайнери, които представят творенията си в началото на годината. Знаем, че вие, клиентите на GANG, искате да сте в крак с модата и да бъдете винаги актуални, затова решихме да ви помогнем, като изготвим кратък лист с топ Must-have модни находки и аксесоари, които задължително трябва да бъдат част от вашия гардероб през 2023 година. Нека да започваме!

#Комплекти от меко плетиво.

Меки, удобни и супер актуални – тези комплекти завоюваха сърцата на дамите по цял свят. И определено има защо! Като безапелационни лидери в модната сфера, те не само са изключително удобни, но и са перфектно решение за спортно-елегантния ежедневен аутфит. Освен всичко това, няма нужда да се чудите как да комбинират долната и горната част – комплектът е перфектна колаборация от кройка, материя и цвят. Погрижили сме се да ви предложим няколко такива модни находки, които ще се превърнат в любима част от вашия гардероб. 

                                                                                                


#2 Палто от изкуствен плюш

Плюшената материя създава усещане за комфорт и кокетност, а с предимство при този артикул са късите, прави силуети. В зависимост от това дали сте го съчетали с любимия ви деним или елегантна пола, този продукт може да се преобразява в официална или спортна връхна дреха. И защото обичаме да сме комбинативни и мултифункционални, нашето предложение за късо плюшено палто е двулицево! Само с едно завъртане избирате каква ще бъде визията ви за деня. 

Дамско късо двулицево яке тип палто в цвят петрол


#Плетива с блестяща нишка.

Меките плетива винаги са създавали едно усещане за уют и топлина, което несъмнено доставя удоволствие в студените есенно-зимни дни и вечери. Този сезон се наблюдава истински моден фурор от плетива с втъкана нежна, блестяща нишка в тях. Това преобразява коренно дрехата, придавайки ѝ изтънчен, празничен вид. Топлият пуловер със свободен силует и блестящ ефект разнообразява ежедневната ви визия, а роклята от меко плетиво и лъскава нотка е перфектно решение за празничната нощ. 


                                                                                 


#Плетени жилетки с кокетна декорация. 

Избрали сте си облекло за деня, но някак ви се струва скучно и еднообразно? Не изпадайте в паника, GANG има решение! Има лесен начин, с който всеки ежедневен тоалет се превръща в нещо специално – добавете плетена жилетка със закачлива декорация. Безсъмнено този продукт трябва да присъства във вашия гардероб, защото е способен с лекота да преобрази и най-монотонния аутфит. Също така придава многопластов вид на визията, което е още един вечен тренд. Нашето предложение е фина жилетка с нежна декорация от сатенени панделки, която се предлага в цели четири актуални цвята.

https://gang.bg/uploads/product-image/image/original/Aylin4236.jpg

#5 Овърсайз якета.

Внимание – моден бум! Сезон есен-зима 2023 може да се опише само по този начин – „Колкото по-голямо е якето, толкова по-добре“! Независимо от материята, която ще изберете – over size кройката ви гарантира място в модните класации. Тотален хит сред връхните дрехи, този силует създава усещане за комфорт, а и завършва перфектно спортно-елегантната ежедневна визия. Изберете изчистен стил или ефектен принт, който несъмнено ще насочи всички погледи към вас. Ние сме съчетали вечната класика и актуалния тренд, като комбинирахме черно-бяло каре с обемен силует. Пълнежът от висококачествена силиконова вата и качулката обещават топлина и в най-студените дни.

                                                                                                  

https://gang.bg/products/damski-drehi/yaketa

#6 Дълги елеци с over size кройка.

Дойде редът и на една класика, която тази година се връща усъвършенствана и много подобрена! Класическата грейка, която се трансформира в дълъг, обемен елек. Кройката визуално издължава силуета и обещава да ви стопли в студените дни. Елекът се колаборира лесно с най-различни аутфити – спортни, ежедневни, а защо не и вечерни? 


Дамски дълъг елек в бежово с пришита качулка и странични ципове


#7 Бяла риза с интересни детайли.

Дрехата, която живее през вековете. Трудно е да опишем само с една дума ризата, защото тя е продукт с толкова много лица. Ако има нещо, което обезателно всеки трябва да притежава в гардероба си, то това е риза. 2023-та тя оживява в толкова разнообразни модели, но има едно нещо, което ги обединява – трябва да има добавен детайл. Дали ще бъдат харбали, буфан ръкав, ресни, панделка, волани или обемни ревери, вие решавате. Ризата може да бъде част от официалната визия, офис облеклото и дори небрежния, ежедневен стил. В GANG ще откриете богато разнообразие от ризи в различни кройки, десени и материи.


                                                                                                            


#8 Мини дамска чанта.

Няма как да не обърнем внимание на тенденциите в дамските чанти тази година. Все пак аксесоарът е това, което завършва цялостния вид на визията ни. През 2023 година на почит са мини дамските чанти в ярки цветове. Те вдъхват живот и емоция в облеклото, а и са толкова удобни за носене. На модния подиум преобладават моделите, декорирани с обемна верижка, която много често играе роля не само на украса, но и на дръжка. 

                                                                                                          


С това завършваме нашата класация и се надяваме да сме ви били полезни. В общи линии можем да кажем, че годината се очертава толкова разнородна откъм кройки, модели, цветове и принтове, че със сигурност всеки ще открие лесно себе си в модното течение.