Допълнителна Отстъпка на всичко: -10% за 2 артикула, -15% за 3 или повече артикула. Важи само онлайн до 17.04

КАКВО ЩЕ НОСИМ ТАЗИ ЕСЕН?
27.09.2021
КАКВО ЩЕ НОСИМ ТАЗИ ЕСЕН?

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЕСЕН 2021


Всеки нов сезон ни изпълва с ентусиазъм и нетърпение да ви предложим това, което лично сме подбрали за вашия обновен гардероб, разбира се, съобразено с последните модни тенденции. Тъй като се познаваме добра взаимно, знаете че не изневеряваме на стила си задължително да сложим щипка свобода, цвят и лекота във всяка нова колекция. 

Днес ще се разходим край закачалките и ще ви запознаем с това, което ще е на почит тази есен. Верифицирано от Gang, естествено.


Плетивата се завръщат

И май смятат всички да разберат за това. Тази есен и зима ще са навсякъде и под всякакви форми. Пуловери, жилетки, елечета. И каквото още се сетите. Ако сте фенове по принцип, сега е вашето време.  Може би превес ще има по-финото плетиво и моделите, които подчертават тялото. Световните дизайнери залагат определено на цветните и ярки модели, които са любими и на нас. Така че пуловерите тази есен носят усмивки и добро настроение. Както се казва, заповядайте!



Дамското сако – сега е моментът да покажете малко стил

Тенденцията е да има щипка фантазия в тази иначе класическа дреха. Акцент може да е закопчаването, реверите или цветните щампи. Ако заложите на кожа, още по-добре. Сакото ви дава немалко опции за съчетаване. Всичко зависи от вас и личния ви стил и настроение.



Флорални мотиви през есента? Абсолютно да.

Да, това е тенденция, налагана от много световни дизайнери. А ние нямаме нищо против. Есенните рокли са най-подходящите за целта, струва ни се. Тук ще добавим и запазената си марка – индийските принтове. Нека сме цветни, усмихнати и пъстри. Времето вътре в нас винаги може да е слънчево. От нас зависи.



Кожата е модерна

А присъствието на кожено яке в гардероба ви е направо задължително. Нека този сезон да е с елемент на фриволност или повечко смелост. Пак си е класика. И то любима. Една кожена пола в допълнение окончателно ще ви качи нагоре по фешън стълбицата. Направете го със стил.



Ретро полъх при полите

Тюл и солей са две кодови думи, които и тази есен ще добавяме почти задължително към полите. В тях има гъвкавост и приспособимост. Точно така, всяка фигура ще покаже най-доброто и ще скрие това, което е за скриване. В същото време съчетанията няма да ни затрудняват особено. Разбира се, че ще сме цветни.



Преходните якета – идеални за сезона

В специалната ни статия за връхните дрехи и тенденциите при тях говорихме подробно за това какво ще носим този сезон. Само да напомним, че сега по-големите обеми и дължини са на почит. Но пък за топлите есенни дни имаме и класически модели на леки шушлякови якета или къси шлифери, които са супер практични. Не забравяйте и дънковите якета, които са класика през есента. От супер изчистени до декорирани подобаващо – всички са ни на сърце.



Модни тенденции при дънките 

Няколко тенденции забелязваме този сезон при денима – по-ниска талия, по-свободно стоящи, с ефект „прокъсани“. Но не се чувствайте ограничени. Тази дума е забранена при дънките. Самата им идея е практичност и удобство. А и най-важното е да откриете своя модел.




Дамски ризи

Те са винаги на почит при нас. А и ще ви кажем, че есента също ги обича. Меки, памучни или ленени, по-небрежно каре или райе или изчистени, за по-официален повод, тези дрехи са толкова женствени, че са от задължителните в гардероба ни. 


Нашата бърза разходка през тенденциите за есента приключи. Но се надяваме, че вашето приключение с Gang и дрехите за сезона тепърва започва. В нашия онлайн магазин сме се постарали да ви предложим достатъчно разнообразие и ще се радваме да се срещнем и там.


До скоро!