КОИ СА АКТУАЛНИТЕ ЯКЕТА ЗА СЕЗОН ЕСЕН-ЗИМА 2021-2022?
21.09.2021
КОИ СА АКТУАЛНИТЕ ЯКЕТА ЗА СЕЗОН ЕСЕН-ЗИМА 2021-2022?

АКТУАЛНИТЕ МОДЕЛИ ДАМСКИ ЕСЕННИ И ЗИМНИ ЯКЕТА OT GANG

Когато лятото си отиде и отворим гардероба си, за да видим с какво разполагаме за новия сезон, естествено първото нещо, което търсим, са якетата. А те са една от любимите ни дрехи. Лесни и благоприятни за съчетаване и разнообразни. Защото имаме нужда от такива за преходно и променливо време, за вятър, дъжд и студ. И от такива, с които да направим мнооого добро впечатление, където и когато трябва.

В Gang и този сезон сме се постарали да отговорим подобаващо на това разнообразие от желания, а и да ви помогнем да сте в крак с модните тенденции за есента и зимата.


И така, какво ново на хоризонта при якетата?

https://gang.bg/uploads/html/images/DSC00122-6.jpg

Преходните якета

Това са тези връхни дрехи, за които казваме: „Как имам нужда от едно такова в тези променливи дни!“ Но доста често ги пренебрегваме или проспиваме момента. Сериозен пропуск, дами. А и този сезон моделите са страхотни. Ако сега не сложите нещо от велур, кога? 

https://gang.bg/uploads/html/images/DSC00736-2.jpg

Другото, на което ви обръщаме внимание, са традиционните есенни шлифери. Къси, цветни и супер леки, те са перфектният завършек на тоалета ви. А пък в по-топлите часове на деня не се превръщат в бреме и носенето им в ръка не е проблем.

Шушлякови (пухени) якета

Всъщност те просто продължават да са много модерни във всякакви разновидности. Тази година на почит са обемите, така че действайте смело, ако сте се притеснявали, че този тип якета ще увеличат силуета ви. И не е задължително да се ограничавате само до черния цвят. Изберете нещо по-свежо и отличаващо ви и няма да сбъркате.

За по-студените зимни дни имаме по-дълги модели, които също са супер актуални.

https://gang.bg/uploads/html/images/DSC00156-2.jpg

Специално внимание на качулката

Да, сезон есен-зима 2021-2022 е особено благодатен за любителите на качулките и яките. Топло, пухено, обемно ¬ така ще съчетаете ефектния външен вид с практичното, запазени от вятър и студ и сгушени в този моден елемент от якето ви.

Кожата е на мода

Този сезон отново издига кожените връхни дрехи нагоре в тренда. Добре знаем, че коженото яке отдавна е класика. И сега не ви остава нищо друго, освен да грабнете вашето и да покажете малко свобода и шик с развени от есенния вятър коси.

https://gang.bg/uploads/html/images/DSC01464.jpg


Нали не сте забравили денима?

Дънковите якета също са едно от актуалните предложения за сезона. Небрежни и непретенциозни, лесни за съчетаване. Но не мислете, че трябва непременно да са скучни. На мода са щампите, бродериите и декорациите. 

https://gang.bg/uploads/html/images/1-3.jpg

Нещо наистина топло за зимата

Точно така, ще си говорим за якетата тип парка, които стават все по-популярни. Измислени от ескимосите и носени в последните десетилетия предимно от мъже, в наши дни тези топли и непромокаеми дрехи вече са част и от дамския гардероб. И освен че пазят от полярен студ, са достатъчно красиви и ефектни. 

https://gang.bg/uploads/html/images/_MG_0847%20copy-2.jpg


Като заговорихме за ефект, мислим си че най-добър такъв върху вас биха имали конкретните ни предложения за есенно-зимния сезон. Така че ¬ подразнихме очите ви, ако искате да продължите по-натам, заповядайте на gang.bg или пък отскочете до най-близкия ви физически магазин на Gang. Имаме достатъчно разнообразие от модели, с които да отговорим на вашите желания.

До скоро!