Какво трябва да има в една дамска чанта?
04.12.2020
Какво трябва да има в една дамска чанта?

Какво винаги да носим в една дамка чанта?


Дамските чанти са перфектният аксесоар, който ще допълни всеки тоалет по най-добрия начин. Освен че са красиви и стилни, дамските чанти са практични, защото в тях може да поберете безкрайно много неща. Но преди да го направите, замислете се наистина ли имате нужда от всичко това. За да ви помогнем в тази статия сме обобщили някои практични неща, които е полезно да имате в своята чанта. Вижте кои са те:


Ред и организация


Най-вероятно всяка жена е попадала в неприятната ситуация телефонът ѝ да звъни, а на нея да ѝ отнеме поне няколко минути, докато успее да го изрови от пълната с неща чанта. Организираната и подредена чанта, в която всичко може да се открие лесно, е най-добрият приятел на жената. Затова постарайте се да разпределите съдържанието ѝ в отделни джобчета, махнете излишните предмети, които не ви трябват. Ако се наложи, използвайте практичен несесер, в който да съхранявате по-малки вещи, които иначе лесно се губят между останалите неща. 


Трите неща, без които никога да не излизате от вкъщи 


Ключове, портмоне и телефон - това са трите неща, които задължително имат място в чантата ви. Непременно проверете дали сте ги взели, преди да се запътите към изпълнение за всекидневните си задачи. Ако имате тях, имате всичко необходимо, а останалите неща са практично допълнение. 

Дамска чанта с несесер


Аксесоари за телефона ви 

Ако сте от дамите, които активно използват мобилното си устройство, добра идея е да вземете с вас и подходящи аксесоари. Компактни безжични слушалки ще ви спасят от скуката в градския транспорт и ще ви позволяват да слушате любимата си музика, без да пречите на околните. За да за да сте сигурни, че телефонът ви няма да ви предаде, когато най-много имате нужда от него, портативна батерия е още едно от нещата, които може да вземете със себе си. 

Козметични необходимости и аксесоари

Няма нужда да носите огромен козметичен несесер в дамската си чанта, но за да се чувствате комфортно през целия ден, може да се запасите с най-необходимите продукти. Балсам за устни или червило ще допринесе за перфектния вид на устните ви през целия ден. Компактна пудра пък може да ви спаси от неприятното лъщене на кожата. 


Ако ви предстои вечерно излизане, малък парфюм или рол-он ще ви помогне да се освежите. В тази категория може да включите ластик за коса или фиби, които винаги ще намерят приложение. Козметиката определено е едно от нещата, за които жените винаги намират място във красивите си дамски чанти.

Хигиенни продукти 

Тази категория продукти е от особена важност, когато сте навън. Особено предвид настоящата ситуация, да имате мокри кърпички, дезинфектант и предпазна маска за лице е повече от задължително, за да предпазите себе си и околните. В тази категория може да добавим също и дамски санитарни продукти, които е добре да имаме със себе си, за да сме подготвени в изненадващи ситуации.


Текстилна дамска чанта

Очила 

Слънчевите очила са един много стилен аксесоар, който допълва визията ви, но и може да скрие умората и недоспиването, когато бързаме да излезем от вкъщи. Вземете любимия си чифт и го сложете в чантата, за да е винаги на разположение. Ако носите диоптрични очила, поставете ги в подходящ калъф, за да сте сигурни, че няма да ги надраскате или счупите. 

Нещо малко за хапване 

Ако ви предстои дълъг ден и не сте сигурни кога ще имате възможност да обядвате, малък здравословен снак като мюсли барче или ядки, ще заситят глада ви временно, докато успеете да се доберете до вкъщи или поръчате обяд в офиса. Ментови бонбони или дъвки пък ще се погрижат за устната хигиена и свежия дъх през целия ден. 


Това едни от най-важните неща, които ще намерят заслужено място във вашата дамска чанта, за да се чувствате подготвени за всяка ситуация, но едновременно с това да не позволите на хаоса да вземе връх. В случай, че чантата не може да побере всичките ви необходимости, заложете на по-голяма дамска чанта - тип торба.