Допълнителна Отстъпка на всичко: -10% за 2 артикула, -15% за 3 или повече артикула. Важи само онлайн до 17.04

Модни цветове за сезон есен-зима 2021-2022
19.11.2021
Модни цветове за сезон есен-зима 2021-2022

Модни тенденции в цветовете за есен-зима 2021-2022


Модните тенденции през последните години бяха диктувани от много различни известни личности с много разнообразни вкусове. Именно затова и тази есен-зима цветовете в модните решения ще варират много и не само те, щампите и шарките, които ще виждате на дамски палтa, също. Както и чанти, аксесоари или пък ще бъдат вмъкнати в дрехите, като акцент.

Модни цветове

Модните цветове през есен-зима 2021-2022, ще бъдат в голямо разнообразие, често ще срещате тъмно синьото, което ще присъства в аксесоарите, но и в дрехите. Дамските палта ще бъдат с различни геометрични фигури или решетки, като разнообразието от цветове ще създава много илюзии, особено при цветовете охра и тъмно кафяво, още по-известни, като - Adobe и Root Beer. Тези комбинации от цветове ще бъдат много модерни, когато става дума за палта, защото успешно наподобяват марките на италианските и френските дизайнери.

модерни дамски палта

Следващите цветове, които ще виждате през тази есен и зима са зелено и жълто, по-точно, цветовете - Pantone 18-6022 и Pantone 13-0647, тези цветове ще огряват всички дрехи, които сложите, ще добавят нова текстура на облеклото ви, ще огрявате градските улици или спортните зали, защото тези цветове ще придават светлина на модните ви избори. Набавете си поне 2 блузи от тези цветове или заложете на красиви бижута и чанти.

Червеният цвят ще присъства активно в изборите на панталони, палта, чанти и поло. Ще ги виждате навсякъде, защото този конкретен цвят ще бъде много по-дълбоко червено, от това, което вероятно си представяте, неговият цвят се казва - Pantone 18-1453, или огнена вихрушка, която ще носи много уют, но и много изисканост, в модните ви избори тази година. 

Ярко розовите нюанси, които бяха популярни през 80те години, ще изгреят и на вашите улици тази 2021-2022 година. Нюансът на ярко розово - "Fedora fuchsia" ще бъде предпочитан от смелите дами или тези, които не се притесняват да комбинират смели цветове в по-семплите си облекла. 

Защо винаги през зимата да се обличате в черно, като можете да носите зашеметяващи цветове, които да доведат модните ви решения точно в тренда.

дамски палта


Ако все още сте в търсене на конкретна зимно-есенна придобивка, можете да се допитате до модните решения в сайта на GANG, които ще ви запознаят с конкретни модели, които носят отличителните белези на модните решения през този сезон. Това ще ви помогне да се ориентирате в трендовете тази година и да вземете решение за придобивка, не само спрямо тенденциите, но и собствените си предпочитания. 

Важно е да избирате придобивките си, така че да можете да ги носите по-дълго време и да успявате да ги съчетавате с дрехите и аксесоарите, които вече притежавате.

GANG ще ви помогне да направите идеалния избор за новия ви стил и ще ви дадат идеи, с които да блестите по градските улици и да завладявате всеки моден подиум, без да пътувате до Ню Йорк. 

Разгледайте всички колекции и изберете именно тези, които най-много се доближават до вашия характер, действайте смело и не забравяйте, че онлайн пазаруването ви дава възможност за безплатни доставки и възможност да отделите достатъчно време, за да направите правилен избор.