Модни предложения от GANG - Black Friday 2022
01.11.2022
Модни предложения от GANG - Black Friday 2022

На вниманието на всички дами, обичащи модните находки. Ние от GANG сме ви подготвили неустоими предложения по повод Black Friday.

Със сигурност, много от вас са се насочили към по-големи продукти като електроуреди, стоки за дома и мебели, на които сте хвърлили око преди много време. Но преди всичко може да се каже, че за дамите Black Friday е чудесен период, в който да обновите гардероба си и да си набавите нови попълнения за предстоящия зимен сезон. В тази статия ще ви покажем някои от модните GANG предложения, които биха били сполучливи открития за гардероба на всяка жена.


Защо Black Friday 2022 е подходящият момент за закупуване на модни находки?

Black Friday e онзи фантастичен период от годината, когато цените падат и можете да спестите значителна сума, закупувайки дрехи и аксесоари. Без значение дали ви предстои зимна ваканция, дали искате красива рокля за предстоящите коледни и новогодишни празници или просто искате да добавите някои красиви артикули в гардероба си, или пък искате да направите подарък на вашите близки, Black Friday е правилният момент.

Въпреки че най-вероятно вашият приоритет ще са дрехите и аксесоарите за сезон есен/зима, ние ви съветваме да обърнете и внимание на някои от намалените пролетни и летни предложения. Закупуването на летни рокли, поли, ефирни блузи, не просто ще запълни гардероба ви, а определено ще ви накара да мечтаете за едни по-топли и безгрижни дни, или пък за някоя мечтана и екзотична дестинация.


Внесете уют и топлина в гардероба си

ДЪЛГО ЯКЕ В ПАСТЕЛНО ЗЕЛЕНО С ДЖОБОВЕ ПОД БЮСТА И ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОЛАН


Определено през последните седмици температурите падат драстично. А това ни кара да извадим топлите и меки дрехи, и да ревизираме какво точно е налично в гардероба ни. Точно поради тази причина ние сме ви подготвили -15% намаление на колекцията ни дамски зимни якета. Без съмнение, какъвто и тоалет да изберете да облечете под него, дори и при по-ниски температури, ще ви бъде топло и приятно. Заложете на дамско дълго яке с допълнителен колан в черно, така ще се сдобиете с една от класиките за дамския гардероб, като в същото време ще подчертаете красивите извивки на вашето тяло. Разбира се, ако предпочитате други цветове, сме помислили и за вас. Изберете за своя зимен гардероб дамско дълго яке в петролено зелено с качулка с естествен пух или пък на дамско дълго яке в тъмно зелено с подвижна подплата и голяма пухкава качулка. Убедени сме, че ще бъдете забелязани. Разгледайте и другите ни предложения и открийте идеалното за вас зимно яке.

Но не спираме до тук, имаме и предложения за дамите, които предпочитат по-елегантните и класически визии, като специално за тях сме подготвили богата колекция от зимни палта. За по-екстравагантните дами, обичащи да се отличават сме подготвили дамско дълго палто в зелено с допълнителен колан и дълго палто без закопчаване с вълна в синьо. Този цветен прочит на вечните класики в зимния гардероб заслужава своето място в гардероба ви. Несъмнено предлагаме и по-неутрални модели, които може да откриете, както в онлайн магазина ни, така и във физическите обекти.


Мека и топла прегръдка

ДАМСКИ ПУЛОВЕР ОТ ЕДРО ПЛЕТИВО В РОЗОВО С ИНТЕРЕСНА ПЛЕТКА


Пуловерите и жилеткитеса други модни находки, с които обезателно трябва да се сдобиете, за да може да се насладите на зимните дни, въпреки студа. Подбрали сме красиви и стилни артикули, които да направят запомняща се всяка ваша визия. Едно от тези предложения е дамска плетена жилетка в синьо с етно принт. Това попълнение е толкова отличаващо се, че би превърнало дори най-семплия тоалет в истинска магия. Съчетайте го с дънки и бяла блуза, кубинки и топло палто и сте готови за идеалната зимна разходка в града.

А за офиса, може да заложите на дамска жилетка фино плетиво с кръстчета в цвят бежово. Това е една от онези вечни класики, които може да съчетаете, както с риза, така и с фин пуловер или поло, и в крайна сметка резултатът да бъде просто перфектен. Допълнете тоалета с дънки, пола или панталон, а за финал добавете дамски боти от естествена кожа “Black Chelsea”.


Аксесоарите перфектното допълнение за всеки сезон

ЗИМНА ШАПКА С МОХЕР В ЧЕРНО


Както добре знаете, аксесоарите са елементът, който е способен да трансформира изцяло всеки един тоалет в гардероба ви. А зимата, предполага да се сдобиете с много меки и топли шапки, шалове, които са способни да внесат цвят и усмивка в сивото зимно ежедневие. Е, такива сме ви подготвили и ние от екипа на GANG. Друг незаменим елемент в дамското облекло са бижутата. Комбинацията между черно поло и красиво колие остава една от любимите на много дами. Никога няма да сгрешите и с нова чанта, която да добавите в гардероба, или пък да подарите на вашата приятелка, майка или баба. Всяка дама би оценила красивата дамска чанта.  

Възползвайте се от нашата специална оферта до 24.11.2022 година. За всички ненамалени артикули – 10% намаление за 2 артикула, 15% намаление за 3 артикула, 20% за 4 или повече артикула. Тази оферта ви позволява да се развихрите и да комбинирате продукти от различни категории, и в случая напълно важи – колкото повече, толкова повече.

Възползвайте се от Black Friday предложенията ни, спестявайте и бъдете стилни. Какво по-хубаво от нови попълнения в гардероба, и то на добра цена?