ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА? ЕТО НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ, КОИТО ЩЕ Я НАПРАВЯТ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА.
21.12.2020
ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА? ЕТО НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ, КОИТО ЩЕ Я НАПРАВЯТ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА.

Какво да подарим на жена?


Днес тайно отваряме едно женско писмо до Дядо Коледа и си водим записки.


Коледните празници почти дойдоха и въпреки че тази година всичко е различно, едва ли това ще ни спре да помислим за подаръци за най-близките. Да, знаем, че най-голямата мъка на мъжете е да изберат нещо оригинално за жените около тях. И ако четат следващите редове, заслужават похвала. Днес ще си поговорим за идеята да подарим дреха или аксесоар на скъпа на сърцето ни жена, без да рискуваме да я разочароваме.




Защо дреха?

Покажете ни жена, която не се вълнува от облекло и аксесоари поне малко. Да, добре, седнете си. Няма смисъл да го анализираме. Това си е в женското ни ДНК и толкова. Потребност, страст, мания, удобство, разнообразие, стил, почерк… Нека спрем дотук.



Малко предварителна подготовка ще ни е от полза.

Ако знаем точно какво иска, е фасулска работа. Но за да не ударим на камък и да не влезем в списъка ѝ с подаръци за „преподаряване”, добре е да направим следното:


  • Анализирайте добре цветовете, които харесва, и се целете там. Не се изкушавайте с  тези, които вие смятате, че ще ѝ подхождат.
  • Отидете с нея на разузнавателен тур по магазините или майсторски и небрежно разгледайте заедно любимия си сайт за пазаруване. Идеите сами ще дойдат от реакциите ѝ.
  • Преценете размера. Ако ви е достатъчно близка, можете да видите тайно етикетите в гардероба ѝ или да изиграете етюд с пробване на ваша дреха, ако е подходящо. (Това, разбира се, мъжете да го пропуснат).
  • Ако пък не сте сигурни в размера, заложете на нещо в единствен размер или еластична дреха.



Внимавайте с трендовете. Не всички се втурват по последния писък на модата, особено ако е нещо масово и има вероятност бързо да отмине. Ако се колебаете, заложете на сигурно с класически модели.

  • Гледайте да не излизате извън рамките на стила ѝ. Смелите експерименти може да са катастрофа понякога.
  • Стават и гафове, факт. Пазете касовата бележка и евентуално разменете с друго. Онлайн е още по-лесно. Имате 14 дни да върнете продукта. При нас в Gang например при онлайн пазаруване може и да замените в някой от физическите ни магазини. 



И така, решението е взето. Да действаме и да не забравяме, че подаръкът е нещо лично.


Ако е зиморничава, подарете ѝ яке.

Сега сме още на прага на зимата, така че няма да сгрешите. Изберете нещо дълго, с обемна яка или качулка и си я представете, как ви гледа от него с усмихнати очи. Красота! 



Ако обича да се сгушва в пуловера си, нека има още един от вас.

Този сезон разнообразието е голямо. На мода са плетените, пухкави и с плетеници пуловери. Oversize моделите ви гарантират, че няма да сбъркате размера, а ако се спрете на някой с поло яка, също ще е в тренда.



Ако е спортен тип

Тогава ѝ подарете анцуг, спортен панталон или блуза. Ще е прекрасно да си спомня за вас и подаръка по време на любимия си спорт или разходките.



Ако е луда по шапките

Тогава ѝ подарете плетена и обемна, ако обича да е в крак с модата. Нещо топло, закачливо и небрежно – идеалният подарък. Ако пък е по-шик, вземете ѝ барета.



Ако си пада по домашния уют

Подарете ѝ дреха за вкъщи, нещо леко, меко и небрежно. Нека, излежавайки се на дивана, да е с вашия подарък. Идеалната картинка.



Ако обича да пътува

Подарете ѝ раница. За активните, вечно движещи се „машинки” това ще е чудесно попадение.



Ако обожава чантите

Тогава ѝ подарете една от Gang. Не се сещаме за по-добро продължение. Няма да сгрешите, ако е тип торба, защото са актуалните в момента. Ако искате, доверете се на класическата правоъгълна и гледайте да има повече отделения и органайзер.



Ако си пада по дънките

Заложете на свободни или еластични, по възможност и с ластична талия, за да не треперите за точния размер.



Но, най-вече, ако ви е близка и скъпа на сърцето, се успокойте. Ще вземете правилния избор, сигурни сме в това. Както сме сигурни, че ние, от Gang, винаги ще сме насреща с каквото можем за вас и близките на сърцето ви. Набелязахте ли вече своя подарък за някоя специална жена?