ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Как да поръчам?

Можете да поръчате по два начина – директно от сайта, или на телефони 0892257459, 0886122276.


2. Мога ли да променя вече направена поръчка?

Може, стига да не сме я изпратили вече. Колкото по-бързо се обадите на телефони 0892257459, 0886122276, толкова по-голяма е вероятността да можем да поправим/добавим каквото е необходимо. 


3. Кога да очаквам своята пратка?

Обикновено пратките се доставят до два работни дни. Ако поръчката е изпратена до голям град, или до офис на куриерска фирма, пристига на следващия работен ден. ВАЖНО! Поръчки направени след 13 часа в съответния ден се изпращат на следващия.


4. Пращате ли пратки до офис на куриерската фирма?

Да, изпращаме. Работим с фирма Еконт и можете да изберете тази опция за доставка до техен офис преди да финализирате поръчката си. 


5. Мога ли да върна закупен артикул?

Да, можете и то БЕЗПЛАТНО (за наша сметка),без да задаваме излишни въпроси. Виж повече тук. 


6. Мога ли да заменя закупен артикул?

Ако желаете замяна за друг артикул или размер, просто направете нова поръчка
ВЕДНАГА и ни върнете БЕЗПЛАТНО стоката, от която се отказвате. Колкото по-бързо, толкова по-добре -  наличностите ни се изчерпват бързо. Виж повече тук.  


7. Как да разбера на кой размер отговарям?

Към всеки артикул в онлайн магазин GANG има приложена таблица с размери. Ако имате нужда от допълнителни указания, наш консултант ще се радва да ви съдейства на телефони 0892257459, 0886122276.


8. Какво е размер F?

Размер F означава „свободен размер" – т.е. конкретната дреха пасва на няколко размера фигури. Този размер няма точни мерки, защото при всеки модел те са различни. Стараем се винаги да уточняваме в описанието на модела точно за какъв диапазон размери е подходящ.