Как да носим рокля и с какво да я комбинираме?
04.12.2020
Как да носим рокля и с какво да я комбинираме?

Модни съвети с какво да комбинирате роклята


Роклята е дреха, която умее да подчертава нежното женствено излъчване по един красив и деликатен начин. Едно от големите им предимства е, че те са универсален елемент в облеклото, който позволява да бъде включен в много и различни комбинации, с които да изразите вашия индивидуален стил. Всичко това превръща роклите в задължителна част от всеки женски гардероб. В тази статия сме ви подготвили няколко свежи идеи с какво да комбинирате любимата си рокля:


Удобна ежедневна визия 


Знаем, че някои от вас пазят роклите само за специален повод, но това съвсем не означава, че те не могат да бъдат част от един комфортен ежедневен тоалет. За целта изберете модел със свободна кройка и подходяща дължината. Това ви гарантира, че ще се чувствате удобно и няма да се налага постоянно да придърпвате роклята надолу. В зависимост от стила и настроението ви може да изберете цветна рокля с щампа или да заложите на едноцветен и изчистен модел. 


За да направите тоалета още по-удобен, може да добавите и подходящ чорапогащник. Завършете с удобни кецове или пантофки и любимото си яке от деним. Това е една стилна и много приятна за носене комбинация, с която няма как да сгрешите. 

Свободна ежедневна рокля


Класически офис стил 


Роклите са отличен избор за гардероба на всяка делова жена. Ако трябва да спазвате формален дрескод в офиса, изберете класическа рокля с ръкав и дължина не по-къса от коляното. За да подчертаете талията, може да поставите и колан. Допълнете този тоалет с подходящо сако и голяма чанта.


Обувките са не по-малко важни - изберете класически модел с ток или стилни мокасини, за да завършите визията. В този случай е добре да заложите на малко, но висококачествени аксесоари - обеци, часовник или гривна, които да допълнят тоалета, без да го претоварват.

Класическа рокля в черно


Заблестете под светлината на прожекторите 


Не на всяка дама се налага да минава по червения килим, но всички ние имаме специални поводи, за които искаме да изглеждаме красиви и неотразими. Едва ли има по-подходящ тоалет от зашеметяваща официална рокля. Това може да е малката черна рокля, която грижливо пазите в гардероба или пък дълга и елегантна вечерна рокля с впечатляващи детайли.


Съчетайте с чифт сандали или обувки на висок ток и удобна мини чантичка за акцент. За допълнителен блясък може да добавите и подходящи бижута, които ще направят визията завършена и хармонична. 

Малка чанта в маслено зелено


Рокля през зимата - мисията е възможна

 

Когато времето навън захладнее, не бързайте да прибирате роклите. Както ви казахме в началото, те са изключително универсални, което значи че може да ги носите дори през есенно-зимния период. Ето как да го направите:


През есента, когато температурите все още не са твърде ниски, добавете към роклята удобен чорапогащник или дълги чорапи. В момента чорапогащниците с графични елементи - сърца, точки и т.н. са изключително модерни. Комбинирайте с любимите си боти и яке, а като аксесоар може да добавите и стилна барета, която ще направи цялата ви визия да изглежда още по-шик. 

Дамска рокля в цвят бордо


През зимата, заложете на термо чорапогащник или плътен клин, за да не ви е студено. Изберете рокля от плетиво, а върху нея може да облечете любимото си поло или къс пуловер, така ще стане още по-топла, но едновременно с това ще изглеждате модерно. Наметнете дълго палто и добавете шал, шапка, ръкавици, а високите ботуши ще завършат идеално тоалета. Това е една чудесна и топла комбинация, с която ще се чувствате отлично през зимните дни. 


Това са само част от безкрайните комбинации в които може да съчетаете любимите си рокли. Надяваме се да сме ви вдъхновили да експериментирате повече със своя уникален стил. А за да ви помогнем да се чувствате женствени и неотразимо красиви, в нашия онлайн магазин ще откриете огромно разнообразие от модерни дамски рокли, включително и рокли големи размери.