Как да носим широк потник?
29.04.2021
Как да носим широк потник?

С какво да съчетаем широк потник


Освен че са идеалната горна дреха за лятото, потниците са универсално облекло, което може да бъде съчетано и носено по много различни начини. Независимо дали се стремите към по-стилен или небрежен външен вид, потниците буквално преобразят визията според начина, по който се съчетават с други дрехи.


Няколко цвята дамски потници са задължителен елемент в гардероба на всяка дама, а ако се чудите как може да ги съчетаете, ето няколко идеи: 


С дънки

розов свободен потник с бродерия

Независимо дали е цветен или с красива щампа, потникът е перфектен за съчетание с дънки. Това е чудесно небрежно и леко облекло за града и свободното време. Чифт римски сандали и чанта през рамо, и сте готови за следобедна разходка или вечерна среща с приятели. 


С панталон за офиса 


дамски свободен потник на точки


Широкият потник в комбинация с офис панталон е перфектен избор за офиса. Разбира се, значение тук има и неговата материя. Заложете на лека и естествена материя за повече комфорт. Може да изберете модел с дантела или асиметричен ръкав. Ако моделът е по- дълъг, приберете го в панталона и комбинирайте с колан. В случай, че стилът на офиса е по-формален, сложете сако отгоре. 


Носете под любимата си риза 


Добавете интересен акцент към облеклото, като просто облечете фланелена или дънкова риза. Потникът, дори да е семпъл, е идеално допълнение, защото може да я носите разкопчана, полузакопчана или да я завържете около кръста. Забавлявайте се и си поиграйте с няколко различни визии.


С яке или блейзър 


Кой казва, че потниците са само за горещите дни? Изберете по -плътен модел и съчетайте с яке или блейзър за по-елегантен външен вид. Ако търсите по–бунтарски вид, оставете го свободен и съчетайте с яке бомбър. 


Добавете шал


Когато навън е по-хладно, добавете шал около врата. Или изберете по-голям модел и се наметнете. Заложете на контрастен цвят за блясък към външния си вид.


С макси пола за бохо шик визия

бял макси потник


Широк потник, затъкнат в дълга пола е изключително ефектна комбинация за горещото лято в града или на морския бряг. Цялостният вид остава семпъл, но в същото време женствен. За да завършите визията, добавете чифт равни сандали.


С шорти 


Морско, лятно, секси, младежко….Потник и къси шорти е комбинация, която говори сама за себе си. Съчетайте със сандали на платформа или с бели кецове. Това е. Шик очила и малка чанта и ще заблестите.  


С гащеризон 


дълъг гащеризон на цветя


Гащеризонът се завръща на мода, а съчетанието с потник никога не е било толкова актуално. Белият потник може да контрастира на тъмния деним и ще създаде уникален младежки аутфит. 


С пола тип молив


Потници не са дреха само за почивните дни. Облечете любимия си моден потник, като го съчетаете с пола-молив. Облеклото е семпло, но стилно. Добавете блейзър или колан за още по-елегантен външен вид.   


Комбинирайте с жилетка за небрежна шик визия

Бежова дамска жилетка

Добавянето на жилетка към всеки потник създава мигновено женско докосване. Големите жилетки са идеални, за да изградите бохо шик външен вид. Ако търсите по – екстравагантна визия, изберете широк потник с дънки с висока талия и облечете голяма жилетка. 


Потник и прозрачен пуловер 


Когато навън е студено, но не искате да оставяте потника, сложете прозрачен пуловер върху него. Няма как да сбъркате с тази комбинация, винаги работи. 


Къс и широк топ 



Ако се радвате на плоско коремче и малка талия, може да изберете къс и широк топ, който е много модерен този сезон. И той се съчетава чудесно с поли, панталони или шорти и придава младежка визия на всяка дама. 


Всеки един потник може да бъде успешно съчетан с красив гердан или огърлица. А ако търсите цветна и запомняща се визия, заложете на флорални щампи, на ярки цветове или асиметричен дизайн. 


В онлайн магазина на Gang.bg ще откриете модерни дамски потници, с които да преобразите своята визия. Разгледайте ги още сега!