5 задължителни елемента за зимния гардероб
07.12.2023
5 задължителни елемента за зимния гардероб


Въпреки ниските температури, несъмнено зимата е един от най-очарователните сезони. Снежна покривка, коледен дух и уютни моменти съпътстват студените дни. Лесно ли е обаче да подберем подходящо облекло през този период на годината? Много от нас се затрудняват в това едновременно да са в крак с модата, да се чувстват красиви и уверени, но и да им бъде топло, и комфортно. В тази статия ще обърнем внимание на абсолютно задължителните неща, които трябва да присъстват в гардероба на всяка дама през зимата. Обещаваме ви, че с тях си гарантирате модно излъчване и удобство.


Зимата също може да бъде пъстра!



Ние сме GANG и не позволяваме на лошото време да развали настроението ни! Напук на него ни е цветно и се стремим да го показваме. През студените дни връхната дреха е основният елемент на аутфита ни, затова ви предлагаме да заложите на цветно палто, което ще бъде завладяващ акцент в облеклото ви. Освен, че ще грабнете всички погледи, с него ще се чувствате удобно, защитени от студа и вятъра, съпътстващи зимните дни. Със сигурност няма да сгрешите ако се спрете на естествена вълнена материя, защото тя създава невероятна топлина, а и позволява на кожата да диша. 

 

Плетивата – лицето на зимата.



Няма с какво да сравним топлото усещане, което създава прегръдката на любимия ни пуловер. Освен, че е изключително подходящ за студените дни, пуловерът е дреха с нестихващ моден потенциал. Той има толкова много лица и разновидности, че може да бъде част както от ежедневната градска визия, така и от празничния аутфит. Може да го съчетаете с удобни дънки или да се спрете на кройка тип рокля, която придава неподправена женственост. В нашата богата колекция от пуловери може да избирате между различни видове плетива, яки и десени. Както винаги моделите ни са съгласувани с последните модни тенденции, за да бъдете винаги актуални.


 

Вечният деним!



Според нас цитатът, че с правилните обувки може да покорите света, важи с пълна сила и за любимия ни деним. Удобни и вечно на мода – дънките се комбинират изключително лесно с различни стилове и материи. Те са се превърнали в толкова универсален артикул, а разнообразието от модели ги прави подходящи за всеки повод, независимо дали става дума за работна среща, разходка или парти. През този сезон отново на почит е високата талия, като сред най-актуалните и предпочитани кройки са тези тип чарлстон, карго дънките, както и тези с прав силует.

 

Най-зимният аксесоар.



Няма спор в това, че аксесоарите вдъхват живот на всяка визия. Те са способни да превърнат и най-скучния аутфит в моден шедьовър. А несъмнено най-зимният аксесоар е топлият шал. В зависимост от модела, шалът се комбинира перфектно както с универсално зимно яке, така и със стилно палто. Може да заложите на цветен вариант, който да бъде акцент във визията ви или на неутрални тонове за по-изчистен вид.

 


Универсалното яке – спасение за всеки ден.



Забързаното ежедневие много често не ни дава възможност да се фокусираме внимателно върху стайлинга си и да отделим достатъчно време на избора на всяка дреха. Точно затова е напълно задължително в зимния ни гардероб да присъства универсално дамско яке, подходящо за всеки ден. Няма значение дали ще се спрем на дълго яке или на къс модел, важно е да можем лесно да го съчетаваме с различни обувки и да пасва перфектно на любимите ни дънки, разбира се. В GANG ще откриете изобилие от зимни якета, сред които със сигурност ще откриете и вашия фаворит.

И като за финал, ето и един съвет от нас – впуснете се в зимния сезон с ентусиазъм, много позитивно настроение и финес. Подберете за гардероба си топли, цветни и актуални дрехи, с които ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно.