НОВАТА ГОДИНА ЗАПОЧВА С НАМАЛЕНИЯ ДО – 50% В НАЧАЛОТО НА 2021 ЛЮБИМАТА НИ ДУМА Е „SALE”
22.01.2021
НОВАТА ГОДИНА ЗАПОЧВА С НАМАЛЕНИЯ ДО – 50% В НАЧАЛОТО НА 2021 ЛЮБИМАТА НИ ДУМА Е „SALE”

Намаления до -50% в Gang.bg

Януари традиционно започва с намаления – стартираме с изпълняване на обещанията за намаляване на теглото, алкохола, цигарите, сладкото и всичко вредно. А ние от Gang, без да сме ви обещавали, намаляваме сериозно цените. Сега е моментът на разумните покупки и инвестициите в красота и дрехи. Сега е и моментът да се доберете до онова яке, което гледахте с жаден поглед преди Коледа, но бюджетът ви каза своето строго „Не”. Изобщо, сега е моментът да не пропуснете момента. 


Категория: Връхни дрехи

Неписаното правило е връхни дрехи да се купуват през лятото или когато зимата вече отминава. Защото са намалени, естествено. С нашите предложения до –60% обаче сериозно опровергаваме това схващане. Зимата, за съжаление на топлолюбивите от нас, изобщо не си е тръгнала още. И моментът да съчетаете практичност и неизбежност е именно сега. С две думи, просто разгледайте внимателно палтата и якетата и грабнете вашето. 

За студените дни от зимата изберете нещо дълго, с качулка, с обемна или пухена яка. Якетата тип парка също ще продължават да са актуални, а и са доста практични.

Ако вземете нещо по-олекотено и не толкова обемно, ще можете да го обличате и в ранните пролетни дни.

А едно елегантно дамско палто винаги ще заема достойно място в гардероба ви.

Добре е да побързайте, защото моделите свършват по-бързо от едно разкопчаване на ципа.



Категория: Панталони и дънки

И тук ще откриете чудесни находки за вас, сигурни сме. Намалените дънки са за всеки вкус и повод: можете да увеличите „момчешката” зона в гардероба си едни бойфренд джинси, имаме модели с висока талия, както и слим за дамите с красиви линии. 

Панталоните – лен, кадифе, памук и още приятни и качествени материи. Имате избор от стреч модели до свободни и елегантни модели с висока талия и колан.




Категория: Поли

В предишните ни статии писахме как полите имат своето задължително място през зимата и обсъдихме идеи как и с какво да комбинираме дългите. А сега остана само да ви изкушим до краен предел с намаленията на някои модели до – 60%. 

Бъдете слънцето навън с пола солей. Те, между другото, продължават да са актуални.

Подкрепете по-деловия си и офис аутфит с права пола от фино плетиво.

Или грабнете нещо шарено, цветно и весело, за да призовете по-топлите дни насам.




Категория: Блузи, Ризи, Туники

Ако още се чудите дали не е редно и изгодно да си вземете един плетен и топъл пуловер, то съветът ни е – нека бъдат два. Първо, актуални са. Второ, това си е чиста класика и дори след две години ще разберете, че сме били прави. Трето, драстично намалени са.

Разгледайте и фините блузи и ризите. Ако търсите нещо разчупено и асиметрично или пък семпло, намаленията са в цялата гама.



КатегорияРокли

В царството на най-женствената дреха всички сме поданици на красотата и стила, който ни подаряват роклите. И няма как да не се изкушаваме от намаленията. Нека направо ги наричаме изкушения.

Рокли от фино плетиво за сезона, рокли с дантела, цветни, свободни и пълнещи окото, рокли, които ни пращат директно в летните месеци. Защо да не си помечтаем малко?



Категория: Макси

И тук намаленията са макси. Дамите от тази категория могат да се възползват от изкушаващите предложения както при връхните дрехи, така и при панталоните и роклите.



Минус 15% на последната ни колекция есен-зима

Това нарочно го оставихме за края. Точно така, намалихме с 15% всички артикули извън категория Sale за настоящия сезон. С две думи, всичко е намалено, но за сметка на това ограничено като количества. Няма да сме щастливи, ако пропуснете тази възможност.



След всички тези добри новини за намаления остава само да добавим, е при покупка на стойност над 80 лв. от gang.bg доставката е безплатна, а всички поръчки са с опция тест и преглед.


Бъдете здрави!