ПАЗАРУВАНЕ ОНЛАЙН? МИСИЯТА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ПРИЯТНА
03.11.2021
ПАЗАРУВАНЕ ОНЛАЙН? МИСИЯТА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ПРИЯТНА

17 предимства на онлайн пазаруването


Да преброим малко плюсове!


Всички сме онлайн. Факт. Хубаво или лошо, сами разбираме, че динамиката на живота и непрекъснатите иновации правят това с нас неизбежно. Даже когато сме на разположение за някого, често казваме „онлайн съм” – и в прекия, и в преносния смисъл. 

И ние, от GANG, сме онлайн, иначе нямаше да четете това в момента.


Любовта ни към дрехите и материите, към усещането от физическия допир с тях и към физическото общуване с клиентите ни, честно казано, преди ни караше да сме леко скептични към онлайн пазаруването и всички съпътстващи елементи на дистанционната търговия изобщо. С течение на времето обаче все повече виждаме плюсовете и намираме все повече начини да стигаме до вас, приятелите и клиентите ни, а и получаваме вашата обратна връзка.


Кризата с коронавируса също ни изправи пред много трудности и трябваше да взимаме светкавични решения. Благодарение именно на нашия онлайн магазин успяхме да запазим връзката с клиентите си жива, а и да преминем през всичко, за което изобщо не бяхме подготвени. Какъв по-добър тест от това? 


Ето защо смятаме да поговорим повече за плюсовете на онлайн пазаруването, взети директно от нашия опит и отнасящи се за нашия магазин. Между другото, оказа се, че изобщо не са малко.


Пестите време


Да, времето е пари. Но не само. Няма нужда да философстваме колко ни е важно. Кой би отказал, ако получи малко екстра време за себе си?! В нашия магазин можете да пазарувате по всяко време, в обедната почивка, докато чакате за среща или пътувате. Добре сте дошли.


Не се съобразявате с никого


Случвало ли ви се е магазинът да е пълен и да не ви се чака? Да не ви се пробва точно сега? Да трябва да бързате, защото има и други клиенти? Консултантите в момента да са заети? Освен това онлайн спокойно можете да се връщате 50 пъти да разглеждате една и съща рокля, да я сравните с друга и да отидете до гардероба си, за да намерите обувките, които май са в същия цвят. . А сега опитайте същото това във физическия магазин…


Изчистена дамска риза

Когато откровено ни мързи


Да си го кажем – изморени от динамичното ежедневие и стреса, много често, въпреки свободното време, просто нямаме сили да се отлепим от дивана, а пък така ни се иска да се видим с някоя нова рокля. Грабваме телефона, влизаме на gang.bg и след минути модната задача е отметната.  


Когато не искаме да ни тежи


Да, няма по-красива гледка в собствените ни очи от това да се носим по улицата царствено с 15 торби с току-що закупени дрехи и да усещаме завистливите погледи по гърба си. Това жените го разбираме прекрасно. Егото е нахранено, усмивката е неизтриваема, а и фактът, че „уловът” ни е успешен, ни качва на небето. Но след първите победоносни крачки идиличната картина често се превръща в досадно мъкнене и пуфтене. Алтернативата? И тук е онлайн пазаруването.


Безопасно е


За съжаление, не можем да минем без темата за COVID-19. Начинът да сте максимално предпазливи и да спазвате препоръките за дистанция е именно онлайн пазаруването. А ние се стараем да сме максимално гъвкави и приспособими и да ви накараме да се чувствате все едно сме на ръка разстояние – с помощ, отговор на вашите въпроси, богата галерия от снимки и отношение. 


Дълга пола с яке


Можете да върнете стоката


Да, при онлайн пазаруването можете да ни върнете закупеното в 14-дневен срок, без да давате обяснения. Вижте повече за тази опция тук. Обещаваме, че няма да ви се разсърдим, и ще се постараем да ви предложим нещо друго, което да отговаря на предпочитанията ви.


Опция преглед и тест

 

Клиентките ни винаги могат да премерят дрехата, преди да платят, без значение дали е изпратена до офис или друг посочен адрес. И важното е, че могат да го направят на спокойствие, без да чакат или да бързат.

Нещо, което въведохме и считаме за успешна стъпка, е възможността да се поръча до определен наш магазин. Ако не се одобрите, не дължите доставка за връщане. Опцията за поръчка до физически магазин е много добър вариант, когато искате да сте сигурни, че ще си закупите конкретната харесана дреха, а в същото време ще може да разгледате и за още нещо, което предварително не сте си набелязали.

Бърза доставка


Едно от нещата, към което и ние като клиенти сме много взискателни, е времето за доставка. Няколко дни, седмица, че и повече, както често се случва, са в състояние да ни откажат дори от нещо много примамливо и желано. А и дрехата според нас много често е импулс, моментна лудост, ако щете, влюбване. Кой влюбен чака?! Затова и спрямо клиентите си сме въвели доставка в рамките на до един работен ден, стига да са в населено място, в което има офис на куриерската фирма, с която работим. За повече подробности вижте тук.


Проблемът с размерите… не е проблем


Към всяка дреха в онлайн магазина ни сме приложили подробна таблица с точни размери, която е в изключителна помощ на дамите. Плюс това, ако имате нужда от допълнителни указания, нашите консултанти са на линия.



Щом го виждате, значи е ваше


Разочарованието да вземеш в ръце дълго търсена рокля и продавачът със съжаление да ти каже, че точно твоят номер е изчерпан… Да, тук си го спестявате. Поглеждате избрания артикул, избирате размер и виждате колко бройки остават. Няколко клика и дишате спокойно 


Модерна дамска блуза изчистена


Аз само да разгледам…


Не че във физическите ни магазини имаме нещо против разглеждането, точно обратното. Но тук може да се развихрите. Постарали сме се да заснемем професионално всеки артикул, търсейки максимална реалистичност. Благодарение на чаровните ни модели можете да прецените как би стояла дрехата на вас, какво излъчване придава, както и още идеи за съчетаването ѝ.

 

Ако държите на материята


Ще получите точно това, което сме описали. Ние никога няма да спестим информация за материята и ще се стремим да предлагаме дрехи от най-качествените естествени материали. Съветваме ви винаги да следите за коректно описание на състава на дрехите, когато пазарувате онлайн. За съжаление, практика е масово да се продава синтетика, което удобно се спестява на клиентите. Ако искате да научите повече за естествените материи и за нашето отношение към качеството, може да погледнете тук.


Удобно е


В сайта ни gang.bg може лесно да търсите по ключови думи, да сортирате по размер и цвят, за да откриете точно това, което искате. Бързо и лесно е.


Опцията „Любими продукти”


Може да добавяте в „Любими продукти” всичко, което ви грабне окото на момента, и после да се върнете пак в удобно за вас време. Това е страхотна опция за всички дами с набито око и усет за собствен стил.  


Стилна рокля с палто


Следите промоциите


Посещавайки регулярно сайта ни, ще сте винаги информирани за нашите промоции и нови колекции. Може и да се абонирате за бюлетина ни. Така първи ще научавате за новите тенденции, продукти и актуални промоции.


Директна консултация по всяко време на работния ден


Нашите консултанти ще се радват да ви помогнат винаги на телефоните ни за контакт, както и на Messenger приложението.

  

Коректно отношение

Знаем,че за съжаление, съществуват и такива сайтове, които злоупотребяват с доверието на клиентите и са некоректни. Ние стриктно държим на високите си стандарти на обслужване и отношение към търговската практика. Винаги можете да върнете за наша сметка дефектен продукт или такъв със сгрешен размер, а ние ще ви го заменим или ще ви върнем парите.


И докато още сме на онлайн вълни с вас и си комуникираме със скролване и кликове, използваме случая да ви поканим да кликнете и в актуалните ни предложения тук.


До скоро!