НАЙ-АКТУАЛНИТЕ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЕСЕН-ЗИМА 2020/21 В GANG
10.12.2020
НАЙ-АКТУАЛНИТЕ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ЕСЕН-ЗИМА 2020/21 В GANG

Модни тенденции есен-зима 2020/21


ДА РАЗГЛЕДАМЕ НАЙ-НОВОТО ПРИ ЗИМНИТЕ ЯКЕТА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ПОД ТЯХ


Когато подновяваме гардероба си, всички се интересуваме от най-актуалните модни тенденции за сезона. Разбира се, без да изневеряваме и на собствения си стил. Така и ние от GANG винаги се стараем да подберем за вас онова, което е на гребена на вълната, но го пречупваме през нашата призма. Правим това с ясното съзнание, че вече толкова години сме заедно с вас заради общия ни вкус и любовта към модерното, но и различното, към ефектното, но и качественото.

Затова и днес ви представяме нашия ТОП ПОДБОР ОТ ЕСЕННО-ЗИМНИ ДРЕХИ ЗА СЕЗОН 2020/21 и се надяваме да ви вдъхновим за любимия ви шопинг тур. Нека набелязването започне сега!  


Модни тенденции при полите


Знаем, че все повече панталоните и джинсите  се налагат в ежедневието ни, удобни, практични и подчертаващи. Но полите си остават онова приятно развято знаме на женствеността, което трудно може да бъде изместено от гардероба на дамите. Леки, свободни, ефирни и смели, този сезон полите определено са в тренда.



Поли солей


Ето ви един чудесен пример как нещо позабравено само за няколко години успява да си проправи път на модните подиуми и на улицата и днес да е абсолютен моден хит. Нали не ги бъркате с плисираната пола? При нея платът се нагъва на една страна и върви в една посока. Казана накратко, гънките се прихлупват. При полата солей гънките тръгват от един център и се разширяват надолу, точно като слънчеви лъчи, откъдето и наименованието, взето от френското soleil (слънце). И макар името им да създава асоциации с топлина и лято, плисираните поли изобщо не са съгласни да танцуват само в един сезон. Напротив, абсолютна тенденция е през хладните есенно-зимни месеци да ги съчетаете с пуловер и ботуши например. Така ще сте леко безгрижна и романтична и същевременно модерна.



Двулицеви поли


След като си говорим за тенденции, няма как да ги подминем. Двулицевите   поли продължават да са супер актуални. Плюс това, както подсказва името им, могат да се носят по два начина, и то с коренно различен визуален ефект. Ние в GANG ги предлагаме с дантела, разкроени и свободни – именно това е усещането, което ни се иска да имате в ежедневието си.



Тенденции при дънките. Бойфренд


Тук сме лаконични, да. Бойфренд дънките определено продължават да властват над останалите модели и този сезон. Както гласи популярният израз – всяко ново е добре забравено старо. Просто ретро манията продължава с пълна сила и днес, що се касае до тези дънки. И при тях ключовата дума е свобода. Отпуснатата кройка, навитите 7/8 крачоли, все едно сте ги свили за малко от гаджето си, за да изтичате до близкия магазин. Това леко хъшлашко излъчване на дамските бойфренд дънки идеално си отива с прорези, кръпки и щампи. А ръцете в джобовете и предизвикателния поглед оставяме на вас.



Модни тенденции при роклите


Писали сме вече за най-женствената дреха и сме изброявали достатъчно причини да  облечем рокляЩе добавим само, че тя има способността всеки сезон да властва и да се преражда под различни форми. Ами шапка ѝ сваляме. През този есенно-зимен период например актуално отново е черното – изчистена визия, до и малко под коляното. В същото време в топ тенденциите са свободно падащите и семпли рокли. Дали плетивото ще бъде фино, или пък материята ще е плътен деним, и тук свободата и леката фриволност са водещи.



Блузите, които са на фокус при нас


Този сезон насочваме вниманието ви към блузите фино плетиво, които топлят приятно и в същото време са леки, меки и приятно ви обгръщат. Моделите са предимно едноцветни, с ефектна декорация или ламе. Актуален при блузите  сега е и любимият ни ситен рипс, подходящ за дамите, които обичат дрехи по тялото. Леката еластичност и мекотата допринасят за този „втора кожа” ефект и в крайна сметка целта да се чувстваме комфортно и свободно в случая е постигната максимално.



Модни тенденции при ризите


И тази есен денимът си остава предпочитан, що се отнася до по-неофициалните и ежедневни ризи. Модерни са и дългите ризи тип туника. Разбира се, надписите, бродериите и точките също са ни адски симпатични, както и на нашите клиенти.



Дамските сака – удобни и цветни


Всяка модерно жена задължително има поне едно в гардероба си, знаем добре това. Освен стилни, за специални поводи и работни ангажименти, предпочитаните сака в GANG тази есен също така са небрежни, малко по-екстравагантни и цветни. Акцентът е върху това да могат лесно да бъдат съчетавани в различни комбинации. Изобщо трендът напоследък е в това да сме хамелеони и да използваме една и съща дреха в различни кодове на обличане.



Актуалното при дамските жилетки 


Тук мотото ни е „Топлото не изключва стилно”. Особено търсени при нас тази есен са асиметричните и свободни модели. А ако смело ги съчетаете с кожени боти например, ще сте в абсолютния тренд. Материите са задължително меки и носят усещане за лекота и небрежност.



Актуални дамски якета за сезон есен-зима



Наскоро писахме за моделите при нас в GANG и направо ви попитахме дали сте си купили вече яке. Ако не сте, знаете какво да направите. А ние, без да се повтаряме излишно, набързо ще ви напомним кое е актуалното сега. Ако заложите на дължината, изобщо няма да сгрешите. Дългите зимни дамски якета, с качулка или с нестандартно закопчаване, са супер модерни. Продължават да са актуални качулките с пух, а относно линията, можем да кажем, че вталените модели се налагат този сезон. Късите якета също изобщо не смятат да отстъпват по търсене, независимо дали са класически, с външни джобове, или тип бомбър. 



Едва ли сме били изчерпателни в представянето на най-актуалните модни тенденции при нас за сезон есен-зима. Вярваме обаче че всяка от вас, дами, ще открие своята дреха в онлайн магазина на Gang, защото сме се постарали да ви осигурим разнообразие и качество, каквото заслужавате. Нашите физически магазини в страната също са на ваше разположение и с удоволствие ще ви посрещнат, при спазване на всички антивирусни мерки.


Бъдете здрави!